COMISII SUSPENDAT

Având în vedere necesitatea adoptării măsurilor posibile pentru evitarea răspândirii COVID-19, activitatea organismelor jurisdicţionale ale FRF se suspendă în perioada 16 – 31 martie 2020. Măsura se aplică atât şedinţelor desfăşurate la FRF, cât şi celor de la LPF.
Toate termenele acordate în cauzele aflate pe rol se preschimbă automat astfel:
” În privinţa dosarelor aflate pe rolul Comisiei de Disciplină şi Etică, atât la FRF, cât şi la LPF – la data de 1 aprilie.
” În privinţa dosarelor aflate pe rolul Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor şi pe rolul Comisiei de Recurs, doar pentru şedinţele desfăşurate la sediul FRF – la data de 2 aprilie.
” În privinţa şedinţelor de la sediul LPF -vor fi comunicate la o dată ulterioară noile termene acordate în cauzele respective.
Termenele mai sus mentionate pot suferi modificări în funcţie de evoluţia situaţiei la nivel naţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-A PUS "LACĂTUL" ŞI PE TENIS

WTA continuă să amâne turnee din cauza pandemiei de coronavirus. După Indian Wells, Miami, Charleston, Bogota şi turneul final Fed Cup de la Budapesta, alte trei competiţii nu vor mai avea loc la datele stabilite în acest an. WTA a anunţat că turneele de la Stuttgart, Istanbul şi Praga, programate […]