Published On: mie, sept. 16th, 2015

Comerţul ilicit taxat de jandarmii dâmboviţeni

nichiduta.ro

jandarmiO patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale a depistat în zona gării din Municipiul Târgovişte două persoane, care abordau trecătorii pentru a le oferi spre vânzare la preţuri între 300 şi 600 lei, cazane metalice destinate pentru fabricarea băuturilor alcoolice.
În urma verificărilor efectuate de către jandarmi s-a stabilit că bărbaţii, cu vârstă cuprinsă între 35 şi 55 ani, din localitatea Bălteni comercializau ilicit produsele respective, fără a putea face dovada provenienţei acestora. Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării, iar persoanelor în cauză le-au fost aplicate două amenzi contravenţionale în cuantum de 500 lei fiecare, pentru efectuarea de activităţi de comerţ cu bunuri a căror provenienţă nu este dovedită, în condiţiile legii.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro