Published On: joi, apr. 5th, 2018

Comerţul cu produse specifice Sărbătorilor Pascale, verificat de poliţişti dâmboviţeni

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniţi de specialişti de la D.S.V.S.A Dâmboviţa, au acţionat pentru verificarea legalităţii comerţului cu produse specifice Sărbătorilor Pascale.
În cadrul acţiunii, au fost verificaţi 21 de agenţi economici şi au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a amenzilor se ridică la 19.500 de
lei.
De asemenea, au fost confiscate bunuri în cuatum de 5.166 de lei (321 de kilograme de produse din carne, 1600 de bucăţi de ouă şi 960 de kilograme de legume-fructe).
În urma controlului efectuat la un agent economic din Răzvad, poliţiştii au descoperit 80 de miei care nu aveau cro-talii. Totodată, s-a stabilit că acesta comercializează carne de miel fără respectarea prevederilor legale. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i interzisă şi sacrificarea mieilor până la îndeplinirea condiţiilor legale.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro