Comerţul cu produse specifice Sărbătorilor Pascale, verificat de poliţişti dâmboviţeni

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniţi de specialişti de la D.S.V.S.A Dâmboviţa, au acţionat pentru verificarea legalităţii comerţului cu produse specifice Sărbătorilor Pascale.
În cadrul acţiunii, au fost verificaţi 21 de agenţi economici şi au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a amenzilor se ridică la 19.500 de
lei.
De asemenea, au fost confiscate bunuri în cuatum de 5.166 de lei (321 de kilograme de produse din carne, 1600 de bucăţi de ouă şi 960 de kilograme de legume-fructe).
În urma controlului efectuat la un agent economic din Răzvad, poliţiştii au descoperit 80 de miei care nu aveau cro-talii. Totodată, s-a stabilit că acesta comercializează carne de miel fără respectarea prevederilor legale. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i interzisă şi sacrificarea mieilor până la îndeplinirea condiţiilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Guvernul va trimite materiale de construcţii pentru familiile afectate de alunecările de teren din Văleni şi Glodeni

Sinistraţii din localităţile dâmboviţene afectate de alunecările de teren, Glodeni şi Văleni Dâmboviţa, vor primi din partea Guvernului materiale de construcţii, paturi, saltele, pături şi alte ajutoare de urgenţă. Guvernul a aprobat, miercuri, acordarea de ajutoare de urgenţă în valoare de peste 860 de milioane pentru populaţia afectată de inundaţiişi […]