Published On: vin, iul. 13th, 2018

Comercianţii târgovişteni, informaţi de poliţişti pentru prevenirea furturilor

nichiduta.ro

Poliţiştii structurii de prevenire, sprijiniţi de poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, au organizat o acţiune de informare a comercianţilor din localitate cu privire la modalităţile prin care pot preveni furturile din societăţi comerciale.
Poliţiştii au stat de vorbă cu agenţii economici şi le-au prezentat o serie de măsuri pe care le pot adopta pentru a nu deveni victimele infracţiunilor contra patrimoniului. Totodată, poliţiştii le-au distribuit materiale cu caracter informativ-preventiv. A avut loc şi o activitatea stradală pentru informarea cetăţenilor cu privire la prevenirea furturilor din buzunare şi poşete.
Acţiunea a fost desfăşurată în zona centrelor comerciale din Târgovişte şi a constat în discuţii cu cetăţenii şi distribuirea de materiale cu conţinut informativ-preventiv.
Poliţiştii le-au atras atenţia cu privire la necesitatea asigurării corespunzătoare a bunurilor personale, îndeosebi în pieţe, supermarketuri şi zone aglomerate, subliniind importanţa adoptării unui comportament preventiv.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro