Comercianţii târgovişteni, informaţi de poliţişti pentru prevenirea furturilor

Poliţiştii structurii de prevenire, sprijiniţi de poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, au organizat o acţiune de informare a comercianţilor din localitate cu privire la modalităţile prin care pot preveni furturile din societăţi comerciale.
Poliţiştii au stat de vorbă cu agenţii economici şi le-au prezentat o serie de măsuri pe care le pot adopta pentru a nu deveni victimele infracţiunilor contra patrimoniului. Totodată, poliţiştii le-au distribuit materiale cu caracter informativ-preventiv. A avut loc şi o activitatea stradală pentru informarea cetăţenilor cu privire la prevenirea furturilor din buzunare şi poşete.
Acţiunea a fost desfăşurată în zona centrelor comerciale din Târgovişte şi a constat în discuţii cu cetăţenii şi distribuirea de materiale cu conţinut informativ-preventiv.
Poliţiştii le-au atras atenţia cu privire la necesitatea asigurării corespunzătoare a bunurilor personale, îndeosebi în pieţe, supermarketuri şi zone aglomerate, subliniind importanţa adoptării unui comportament preventiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sute de şoferi, biciclişti şi pietoni, amendaţi de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii din Dâmboviţa au continuat să acţioneze pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor în timpul deplasărilor pe drumurile publice. Poliţiştii au constatat două infracţiuni la regimul rutier şi au aplicat 427 de sancţiuni contravenţionale. Astfel, poliţiştii au amendat 89 de şoferi pentru nerespectarea regimului […]