Colegii de top

Cu un procentaj de promovare de 64,67% a examenului de Bacalaureat, învăţământul liceal dâmboviţean continuă să se zbată în mediocritate, cu aproape cinci procente sub media naţională. Şi trebuie spus că la această contra-performanţă, un aport considerabil îl au câteva instituţii ajunse la pragul cel mai de jos, unde dezinteresul este caracteristic nu numai elevilor. Avem aici Liceul Auto din Târgovişte, cu nivel de promovare de 4,85%, tot pe acolo se situează Liceul Tehnologic Voineşti iar la Găeşti, absolvenţii Liceului Tehnologic C Angelescu au promovat în procentaj de 6,67%.
Asta nu ştirbeşte însă cu nimic performanţele colegiilor naţionale de top, Ienăchiţă Văcărescu, Constantin Carabella şi Constantin Cantacuzino, cu procentaje peste 95%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Loc de joacă în curs de amenajare în micro III

În microraionul III, în vecinătatea bazinului de înot, este în curs de amenajare încă unul dintre cele 13 locuri de joacă ce sunt cuprinse în programul finanţat de la bugetul local . Cu prilejul vizitei efectuate în teren, primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a precizat că va fi amenajată o […]