Published On: sâm, iul. 20th, 2013

Colecta mobilă de sânge – un succes

nichiduta.ro

iulia stanciuColecta de sânge, ce se desfăşoară de câţiva ani şi la nivelul judeţului nostru are succes de fiecare dată, motiv pentru care astfel de campanii se vor organiza şi pe viitor.
în condiţiile în care numărul donatorilor de sânge se micşorează pe zi ce trece, iar nevoia spitalelor creşte, Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa a hotărât să-şi trimită echipele în teren.
„Colecta mobilă este o soluţie în perioadele în care vedem că donatorii nu mai vin la centru. Trebuie să ne organizăm şi să venim noi în întâmpinarea lor. Mulţi spun că vor să-şi ajute semenii, dar din cauza faptului că nu au avut timp, nu au putut pleca din cauza serviciului, le-a fost aproape imposibil să ajungă la centru”, a declarat dr. lulia Stanciu, directorul Centrului de Transfuzie Dâmboviţa.
Se continuă şi campania de promovare a donării neremunerate, care a avut startul la începutul lunii iulie. Centrul, în parteneriat cu Asociaţia REACT, prin această campanie, doreşte să îi ajute pe oameni să conştietizeze că este vorba despre donare şi nu despre încheierea unei tranzacţii. Nu se donează sânge ca să se primească ceva în schimb.
Numărul dâmboviţenilor care doresc să facă un bine, fără a primi vreun beneficiu, este în creştere, ceea ce înseamnă că această campanie şi-a atins obiectivul.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro