Published On: mie, iul. 31st, 2019

Codul administrativ le-a dat bătăi de cap în şedinţa CJ Dâmboviţa

nichiduta.ro

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă ordinară, marţi, 30.07.2019. A fost o ordine de zi stufoasă, cu 28 de puncte. Au fost prezenţi 29 de consilieri din cei 35.
Lucrările au fost conduse de preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea. Deşi, în mare parte şedinţa a fost una liniştită, finalul a fost unul destul de aprins.
Poate nu vă vine să credeţi, dar este foarte adevărat, neînţelegerile s-au iscat chiar în tabăra consilierilor PSD, după un vot secret privind desemnarea unui consilier judeţean ca membru al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Dâmboviţa, ca urmare a demisiei lui Daniel-Nicolae Comănescu, din funcţia de membru al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Dâmboviţa.
„Colac peste pupăză”, s-au făcut două propuneri şi ambele din partea PSD,şi anume, Sache Neculaescu şi Ruxandra Dragomir, deşi vacant era doar un loc. La votul secret care s-a desfăşurat conform noului cod administrativ, se pare că planurile au dat cu virgulă, şi ambii candidaţi au picat la vot.
Şi de aici, au pornit discuţiile destul de aprinse. Nu au lipsit reproşurile din partea preşedintelui CJ, Alexandru Oprea.
După o serie de discuţii aprinse, lucrurile au fost tranşate cu calm dar şi respectând prevederile legale ale noului cod administrativ de către secretarul judeţului, Ivan Vasile Ivanoff. Astfel proiectul nu a trecut.
Cu siguranţă, în şedinţa de luna viitoare acest proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Dâmboviţa nr. 226/14.07.2016 privind desemnarea a şase consilieri judeţeni ca membri ai Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Dâmboviţa va fi reluat. Până atunci, mai au timp aleşii să se lămurească cum stau lucrurile cu noul cod administrativ şi spunem acest lucru pentru că în şedinţa de marţi, de departe doar secretarul judeţului, Ivan Vasile Ivanoff ne-a dovedit că este în temă cu noul cod administrativ.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro