Published On: mar, feb. 21st, 2017

CLAUDIA lUGULESCU, LA EUROPENELE DIN OLANDA

UEFA a anunţat lista arbitrilor selectaţi pentru a conduce partide la Campionatul European de fotbal feminin ce se va desfăşura în această vară în Olanda.
Pe listă se regăsesc şi trei reprezentante ale arbitrajului românesc: „centralul” Teodora Albon împreună cu asistenţii Petruţa lugulescu şi Mihaela Ţepuşă.
Teodora Albon se află la a doua participare la Campionatul European, după cea din Suedia 2013.
„Acolo am arbitrat doar în faza grupelor, apoi am plecat acasă. Va fi o revanşă personală pentru mine dacă voi arbitra în fazele superioare”, spune arbitrul în vârstă de 39 de ani.
„Este o mare bucurie pentru mine, mai ales că voi fi prezentă alături de colegele mele, şi sper să ne descurcăm bine. Ar fi fost incredibil să merg la Euro împreună cu echipa României, fetele au fost aproape de o performanţă unică, dar sunt sigură că experienţa de la baraj le va întări şi vor munci şi mai mult să ajungă la turneul final”.
La Campionatul European de fotbal feminin, 16 iulie-6 august, vor participa în premieră 16 reprezentative. Toţi arbitrii delegaţi de UEFA la turneul final vor participa, în perioada 15-17 mai, la un worskshop ce va avea loc în Ţara Lalelelor.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>