Claudia Gilia este deputat în plenul Camerei Deputaţilor

Plenul Camerei Deputaţilor a validat luni, 4 septembrie 2017, mandatul de deputat al doamnei Claudia Gilia, care i-a locul locul lui Leonardo Badea.
Claudia Gilia a depus jurământul de deputat în plenul Camerei. Ea este deputat PSD în Circumscripţia 16 Dâmboviţa. Claudia Gilia ocupă locul lăsat liber de Leonardo Badea, care a fost votat de plenul reunit al Parlamentului să ocupe funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).
Claudia Gilia trebuie să renunţe la mandatul de consilier judeţean şi totodată la funcţia de vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa. Claudia Gilia este un cadru unversitar apreciat în ţară şi în străinătate.
În prezent, Conferenţiar universitar doctor Claudia Gilia predă la Universitatea Valahia din Târgovişte, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative.
În perioada martie 2016 -începutul lui 2017 a fost Prorector pentru Dezvoltare Instituţională şi Relaţii Internaţionale la Universitatea Valahia din Târgovişte. Şi în plan politic, Claudia Gilia are o activitate foarte impresionantă. A pus umărul la marile victorii şi politici ale PSD, este preşedinte OFSD Dâmboviţa şi vicepreşedinte PSD Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La Fieni, s-a aprobat cofinanţarea proiectului "Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Dâmboviţa, în perioada 2014-2020"

Administraţia oraşului Fieni pune mare accent pe implementarea proiectelor cu finanţare europeană, proiecte ce contribuie substanţial la dezvoltarea oraşului. Consilierii locali ai oraşului Fieni au parobat în principiu, asigurarea cofinanţării proiectului „Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Dâmboviţa, în perioada 20142020”, cu suma […]