Published On: mie, apr. 3rd, 2019

Clădirea Primăriei Municipiului Târgovişte, iluminată în albastru de „Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului”

nichiduta.ro

Primăria Municipiului Târgovişte a marcat, pentru al treilea an consecutiv, „Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului” (World Autism Awareness Day), prin iluminarea în albastru a clădirii admnistrative din centrul oraşului.
În fiecare an, la data de 2 aprilie, în cadrul campaniei internaţionale „Light It Up Blue”, aproximativ 10.000 de clădiri din întreaga lume sunt iluminate în albastru, purtând mesajul persoanelor cu autism.
Ziua de 2 aprilie este un bun prilej pentru organizaţiile care promovează cauza persoanelor cu autism, dar şi pentru administraţia locală târgovişteană,de a desfăşura acţiuni menite să atragă atenţia asupra acestei tulburări de dezvoltare care afectează, încă, mulţi copii.
Primăria Municipiului Târgovişte, prin Centrul de zi pentru copii cu autism şi sindrom Down „Sfânta Maria” şi Centrul de zi pentru copii cu dizabilităţi din subor-dinea Direcţiei de Asistenţă Socială Târgovişte, a marcat evenimentul, aseară, la ora 19.30, alături de copiii speciali, de elevi din cadrul şcolilor din Târgovişte şi de voluntari de la Crucea Roşie, Filiala Dâmboviţa.
Parteneri în cadrul acestui eveniment au fost Crucea Roşie Filiala Dâmboviţa, Arhiepiscopia Târgovişte, DGASCP Dâmboviţa.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro