CJSU Dâmboviţa a aprobat scenariile de începere a anului şcolar pentru fiecare unitate în parte

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a aprobat scenariul de începere a activităţii didactice pentru fiecare unitate din învăţământul preuniver-sitar în parte.
Mai mult de jumătate din şcoli şi grădiniţe îşi vor relua activitatea după scenariul 2, între acestea şi toate unităţile din Târgovişte.
Sunt 68 de instituţii, preponderent din mediul rural, unde anul şcolar începe după scenariul 1 şi cinci unităţi care vor intra în scenariul 3, adică activitatea se reia exclusiv online.
Este vorba de Şcoala Gimnazială Gura Foii, Şcoala Primară Moţăeni, Colegiul Naţional Nicolae Titulescu Pucioasa, Şcoala Postliceală FES Târgovişte şi Şcoala Postliceală Sanitară Christiana Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Aurelian Cotinescu, candidatul PNL pentru funcţia de primar: "Mulţi nu ştiu că Târgovişte este un oraş împrumutat masiv la bănci!"

„Mergem prin toate cartierele, promovăm proiectele noastre şi informăm cetăţenii referitor la problemele oraşului. Calitatea „faptelor” celor care sunt în fruntea Târgoviştei de peste 10 ani a atras indignarea unui oraş întreg!Mulţi nu ştiu că Târgovişte este un oraş împrumutat masiv la bănci (33 milioane euro), că s-au pierdut finanţări […]