CJ Dâmboviţa, vizită de lucru la obiectivele din judeţ

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa a făcut o vizită de lucru, astăzi, în comuna Vişina pentru a constata stadiul lucrărilor la mai multe obiective de investiţii în derulare, din localitate.În acest sens, cei prezenţi s-au deplasat la mai multe puncte de lucru, unde se efectuează lucrări de modernizare la drumurile locale, pe o lungime totală de 5.783,99 m, realizate în cadrul unui proiect în valoare de 6.583.810 lei, ce beneficiază de finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), şi, în plus, lucrări de modernizare a unor drumuri de interes local, pe o lungime totală de 2.468 m, proiectul, în valoare de 2.054.282,87 lei, derulându-se în baza unui contract de asociere încheiat între Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi unitatea administrativ-teritorială Vişina.De asemenea, pe agenda vizitei de lucru în Comuna Vişina, s-a aflat proiectul de modernizare şi extindere a Şcolii cu clasele I – V Oborani, prin care se vor realiza patru săli de clasă, grupuri sanitare, cameră tehnică, cameră de depozitare a produselor distribuite elevilor prin Programul pentru şcoli al României în perioada 2017 -2023. Lucrările se realizează în cadrul unui proiect finanţat prin PNDL, contractul de finanţare fiind în valoare de 1.381.760 lei.
Vizita de lucru a preşedintelui Alexandru Oprea a cuprins şi un alt obiectiv de interes local – amenajarea spaţiului pentru evenimente culturale şi a grădinii publice, în cadrul unui proiect AFIR, în valoare de 349.387,5 lei, care urmăreşte realizarea de spaţii verzi, a unui amfiteatru în aer liber, a unei fântâni arteziene şi a mai multor locuri de joacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgovişte: lucrări avansate la terenul de antrenament construit în asociere cu FRF

În aceste zile se lucrează intens la terenul de antrenament construit de Primăria Târgovişte în asociere cu Federaţia Română de Fotbal. Obiectivul este situat în vecinătatea Complexului Turistic şi de Nataţie iar suprafaţa amenajată va fi de 9000 de metri pătraţi. Cu prilejul vizitei pe şantier, primarul Cristian Stan a […]