Published On: mie, feb. 7th, 2018

CJ Dâmboviţa solicită urgentarea finalizării reţelei de apă prin CNI din oraşul Fieni

nichiduta.ro

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alin Manole, s-a întâlnit luni, 5 februarie 2018, cu reprezentanţi ai Companiei Naţionale de Investiţii, Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi primăriilor Pucioasa şi Fieni, pentru a evalua stadiul lucrărilor la obiectivul „Reabilitare conductă de aducţiune apă pe traseul comuna Moroeni – comuna Moţăieni – oraşul Fieni şi reabilitare reţea distribuţie apă în oraşul Fieni, judeţul Dâmboviţa”, parte a proiectului „Sistem integrat de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare, a staţiilor de tratare a apei potabile şi staţiilor de epurare a apelor uzate în localităţile cu o populaţie de până la 50.000 locuitori”.
La discuţii au fost prezenţi şi reprezentanţi ai fimei executante, precum şi dirigintele de şantier. în prezent, stadiul fizic al proiectului, în valoare de 19.285.848 lei, este de 95%. Contribuţia financiară a Consiliului Judeţean Dâmboviţa a fost de 2.437.213 lei şi a achitat-o integral.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alin Manole, a solicitat urgentarea lucrărilor şi finalizarea conductei începute în anul 2010, prin intermediul căreia se va asigura alimentarea cu apă a zonei de nord a judeţului. Lucrările la această conductă vor fi finalizate până la sfârşitul anului.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente