CJ Dâmboviţa a alocat banii necesari pentru închiderea proiectului „Reabilitare conductă de aducţiune apă pe traseul comuna Moroeni – comuna Moţăeni – oraş Fieni”

In vederea continuării şi finalizării lucrărilor la obiectivul de investiţii „Reabilitare Conductă de aducţiune apă pe traseul Comuna Moroeni – Oraş Fieni – Comuna Moţăieni, judeţul Dâmboviţa, lucrare de importanţă deosebită pentru locuitorii judeţului, săptămâna trecută consilierii judeţeni au aprobat acordarea sumei de 287.986 lei, pentru obiectivul menţionat mai sus. Banii au foast alocaţi din fondul de rezervă al CJ Dâmboviţa. CJ Dâmboviţa face toate eforturile să susţină noua admnistraţie a oraşului Fieni pentru a putea finaliza un proiect amplu „Reabilitare conductă de aducţiune apă pe traseul comuna Moroeni – comuna Moţăeni – oraş Fieni”. Trebuie să menţionăm faptul că fosta administraţie a oraşului Fieni, s-a angajat să asigure şi cota de finanţare de 28 de miliarde de lei pentru realizarea magistralei de apă în cadrul proiectului „Reabilitare conductă de aducţiune apă pe traseul comuna Moroeni -comuna Moţăeni – oraş Fieni”, însă nu a făcut acest lucru. Noua administraţie a oraşului Fieni se pare că a găsit înţelegere la CJ Dâmboviţa pentru a putea finalize investiţia. În anul 2016 CJ Dâmboviţa a alocat suma de 11,5 miliarde de lei pentru continuarea lucrărilor iar în 2017, tot CJ Dâmboviţa a mai alocat în luna martie 6 miliarde, pe 24 noiembrie, alte 3 miliarde iar acum 287.986 lei pentru continuarea lucrărilor. CJ Dâmboviţa nu are nicio obligaţie, însă potrivit preşedintelui CJ, Alexandru Oprea, autorităţile judeţene sprijină financiar finalizarea acestei investiţii din respect faţă de cetăţenii din partea de nord a judeţului, pentru a putea beneficia de apă potabilă de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bilanţul anului 2017 la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa!

Conducerea CJAS Dâmboviţa în cadrul ultimei conferinţei de presă a prezentat bilanţul activităţii pe anul 2017. Niculina Sandu, director general al Casei de Sănătate Dâmboviţa, a prezentat situaţia la zi a contractelor încheiate cu furnizorii de servicii medicale, dar şi nivelul decontărilor realizate de instituţia de profil, care, la data […]