Ciprian Prisăcaru: „Am încercat să fiu cât mai util sportului”

Mihai ROŞOIU

ciprian prisacaruFostul director al Clubului Sportiv Târgovişte a trimis o scrisoare deschisă presei din Târgovişte

Colaborarea pe care am avut-o cu dumneavoastră şi susţinerea pe care mi-aţi acordat-o mă îndreptăţesc să vă mulţumesc şi să vă asigur că, indiferent de ce ne va rezerva viitorul, voi rămâne un om dedicat sportului.
Vă mărturisesc că experienţa trăită la conducerea Clubului Sportiv Târgovişte a fost unică şi a completat experienţa acumulată ca director al Ministerului Tineretului şi Sportului.
În timpul mandatului am încercat să fiu cât mai util sportului, am dezvoltat pe cât posibil baza materială şi am adus la club, în postura de antrenori, foşti sportivi de mare performanţă. De asemenea, am încheiat parteneriate pe bază de voluntariat, am reorganizat arhiva clubului, iar legătura permanentă cu mass-media a determinat o creştere a vizibilităţii activităţilor clubului. Perioada 2010 – începutul anului 2013 s-a reflectat şi prin obţinerea distincţiei de cel mai bun club dâm-boviţean al acestor ani.
Am încercat să fiu imparţial şi să privesc totul din punct de vedere al performanţei. Poate că unele obiective nu au fost încă atinse, dar sunt în curs de desfăşurare şi este important să ştiţi că toate acţiunile demarate de mine au fost pentru binele clubului şi al sportului de performanţă.
Sunt convins că parte din activitatea pe care am desfăşurat-o se va reflecta în rezultatele pe care sportivii le vor obţine în viitor, la fel cum sunt convins de faptul că multe dintre proiectele începute în mandatul meu vor fi continuate şi dezvoltate de către noua conducere.
În final, vă mulţumesc încă o dată pentru colaborarea pe care am avut-o. Vă doresc mult succes în susţinerea proiectelor şi să luptaţi în continuare pentru dezvoltarea sănătoasă a sistemului de performanţă, iar din noua mea postură de viceprimar al Municipiului Târgovişte, promit să rămân alături de echipa sportului dâm-boviţean.
Prof. drd. Ciprian Prisăcaru

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Chindia Târgovişte. in derivă! RĂTĂCEŞTE PRIN COADA CLASAMENTULUI

Dacă nivelul meciurilor Chindia Târgovişte continuă să nemulţumescă, asta se datorează în bună măsură jucătorilor. Lor li se reproşează că nu răspund cum s-ar cuveni unor câştiguri substanţiale. Critici mai degrabă justificate. în multe meciuri s-au închipuit dulăi de rasă, dar au fost ca nişte pechinezi care cască în pernele […]