Cine promovează în C3?

A.l.

sportGurile rele susţin că treburile la F.C. Olt Slatina (locul 1, cu 29, din C3) s-au cam stricat. Nu mai sunt bani, au apărut convulsiile interne, au plecat jucătorii.
Echipa din Oltenia era favorită la promovarea în Liga a 2-a, în care evoluase cu un sezon înainte. Atunci sa retras din campionat în timpul returului. Apoi a fuzionat cu Inter Clinceni.
Pe locul 2 se află revelaţia Dinicu Golescu Câmpulung, cu 27p. Echipa de pe plaiurile Muscelului retrogradase din Liga a 3-a în ediţia trecută de campionat dar a luat locul lui F.C.M Târgovişte care s-a retras din competiţie.
F.C. Afumaţi (locul 3, cu 23p) nu ar vrea să promoveze în eşalonul 2 al fotbalului românesc, iar F.C. 2 Voluntari nu poate emite pretenţii întrucât echipa mare e la un pas să retrogradeze din Liga Întâi chiar după sezonul regulat.
Apoi Sporting Turnu
(5, cu 22p) şi Atletic Bradu
(6, cu 20p) n-au anvergura şi forţa să facă pasul în Liga a 2-a.
Odată cu venirea lui Nicolae Dică la cârma echipei SCM Argeş Piteşti
(7, cu 20p) şansele echipei din Trivale la promovare au crescut. Asta cu toate că e la 9 puncte de lider. Este aşteptat să vină la Piteşti fostul jucător şi antrenor al Stelei, Mirel Rădoi căruia i s-a recomandat funcţia de director sportiv.
Fostul tehnician al formaţiei piteştene, Constantin Schumacher, plecat între timp la Petrolul Ploieşti, a dat afară de la SCM Argeş nu mai puţin de 13 jucători. O parte dintre aceştia vor fi reprimiţi la echipă de către Dică. Noul antrenor al „Vulturilor violeţi” vrea să aducă pe malurile Argeşului mai mulţi jucători sub 19 ani de la Steaua şi pe alţii de la Inter Olt Slatina.
N-ar fi exclus că SCM Argeş Piteşti să promoveze pe a doua scenă a fotbalului românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Zoran Terzic este noul antrenor al echipei de volei CSM Târgovişte!

Începând de luni, 4 ianuarie 2016, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte va fi pregătită de tehnicianul sârb Zoran Terzic. Acordul dintre clubul nostru şi tehnicianul sârb este valabil până la finele actualului sezon com-petiţional. Zoran Terzic este considerat unul dintre cei mai mari specialişti din voleiul european […]