Published On: lun, ian. 7th, 2019

Cinci focuri de armă, trase de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgovişte după un şofer care nu a oprit la semnalele oamenilor legii

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgovişte au urmărit în trafic conducătorul unui autoturism care nu a oprit la semnalul executat de aceştia.
Pentru oprirea autovehiculului, poliţiştii au folosit armamentul din dotare, au executat 5 focuri de armă asupra maşinii, dintre care 3 au lovit auto. Nu au rezultat victime. Autorul a fost identificat şi este cercetat pentru conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere. Două focuri au fost executate de avertisment, în plan vertical, iar celelalte spre maşină. Urmărirea a avut loc din Târgovişte spre Râncaciov. La un moment dat şoferul a oprit maşina, dar a fugit.
Poliţiştii pot să facă uz de armă asupra conducătorilor care nu opresc la semnal şi despre care există indicii temeinice că au săvârşit o infracţiune sau este iminentă săvârşirea uneia. De obicei, o persoană care are o urgenţă opreşte şi spune ce urgenţă are. Poliţiştilor li s-a părut în neregulă că şoferul nu a oprit. Urmărirea a început din Târgovişte şi s-a terminat în Râncaciov. Nu are permis de conducere.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>