Cimentruc răsturnat pe DN 71 în comuna dâmboviţeană Moţăieni

Un mastodont încărcat cu ciment, scăpat de sub control ar fi putut duce la o nenorocire pe DN 71 în comuna dâmboviţeană Moţăieni. Mastodontul a lovit cu putere o locuinţă, a rupt o conductă de gaze şi un stâlp de curent. Şoferul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de căre echipajul Ambulanţei. La faţa locului au asigurat zona pompierii. Au fost chemate şi echipele de la Electrica şi Distrigaz. Din fericire, în casă nu erau nimeni când s-a petrecut totul. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere şi urmează să stabilească din ce cauză a pierdut şoferul controlul volanului.
În zona accidentului, circulaţia s-a desfăşurat cu restricţii, pe un sens de mers. Deja s-a luat legătura cu firma la care lucrează şoferul pentru a veni şi a ridica mastodontul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii de la Zănoaga, în sprijinul a doi turişti

În plină noaptea, doi turişti s-au răstunat pe DJ 714 Peştera – Moroeni. Jandarmii montani de la Postul Zănoaga au intervenit în urma unui apel prin SNUAU 112, pentru a ajuta cei doi turişti aflaţi în dificultate în Munţii Bucegi. Turiştii, unul din Bucureşti şi celălalt din judeţul Olt se […]