CHIPIRLIU LE-A SEMNAT SENTINŢA AFC Astra 2 – FC Aninoasa 2-0

Mihai ROŞOIU

A marcat: Bogdan Chipirliu (1, 34)
Aninoasa continua seria meciurilor modeste din acest campionat, deşi într-un interviu acordat presei dâmboviţene, Cristi Bălaşa vorbea despre promovare în sezonul viitor. Până la Liga a II a, antrenorul dâmboviţean trebuie să fie foarte atent să nu cumva să se întoarcă în campionatul judeţean, pentru că ultimele rezultate nu sunt deloc favorabile, iar retrgradarea pare mai aproape decât accederea într-un eşalon superior.
Meciul cu Astra 2 Giurgiu nu a avut niciun istoric. În minutul 1 şi şi cu 10 minite înainte de pauză, Bogdan Chipirliu a marcat cele două goluri, care au decis meciul cu formaţia dâmboviţeană, un meci care confirmă că Aninoasa se numără printer cele mai slabe echipe ale seriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

După trei sezoane în care a fost nelipsită de pe podium CS MUNICIPAL TÂRGOVIŞTE A PIERDUT BRONZUL NAŢIONAL VOLEI ALBA BLAJ - CS MUNICIPAL TÂRGOVIŞTE 3-1 (19-25, 25-21, 25-22, 25-10)

După ce a dominat întrecerea internă şi a câştigat trei campionate la rând, Volei Alba Blaj a predat coroana, ultimul meci din actuala stagiune a Diviziei A1 la volei feminin fiind o victorie în Sala ‘Timotei Cipariu”, cu CSM Tîrgovişte, scor 3-1 (19-25, 25-21, 25-22, 25-10). Cum CSM Bucureşti s-a […]