CHINDIA, ZDROBITĂ DE O RIVALĂ DIRECTĂ LA RETROGRADARE Chindia Târgovişte – Academica Clinceni 2-5 (2-3)

Mihai ROŞOIU

Marcatori: Cherchez (3), Raţă (41)/ Buziuc (18), Merloi (23, 39, 55), Vojtus (75). Chindia: D. Moldovan – Martac, Benga, Leca, Negrea (62 Neciu) – Raţă, Novac (46 Neguţ), Bic. Dumiter – Florea, Cherchez (46 Burlacu). Antrenor: Viorel Moldovan.
Academica: Vâlceanu – Matei, Chatziterzoglu, Patriche, Pârvulescu – Cebotaru, Merloi (75 Dumitru), Şut, Deretti (55 Achim), Buziuc – Vojtus (84 Ion). Antrenor: Ilie Poenaru.
In direct la Digi Sport, Chindia a deschis scorul după numai 3 minute de joc în partida cu Academica Clinceni, din etapa a 18-a, prin Cherchez. Buziuc a egalat la scurt timp, iar apoi Clinceniul a preluat conducerea, prin Merloi. Tânărul mijlocaş a reuşit dubla 10 minute mai târziu, cu o execuţie splendidă.
Până la pauză, Raţă a redus din diferenţă, însă Clinceniul a mai dat un gol imediar după pauză, prin acelaşi Merloi, care a reuşit hat-trick-ul, iar Academica avea deja 4-2. Vojtul a avut o ocazie uriaşă în minutul 63, însă nu a mai ratat ţinta în minutul 70, iar Chindia Târgovişte – Academica Clinceni s-a terminat 2-5. Nu tot ce începe bine se şi termină bine! Cum nu tot ce începe prost se termină prost! Chindia a pornit meciul de la 1-0 şi a terminat în genunchi, Viorel Moldovan bucurându-se că a scăpat doar cu 2-5.
Clinceniul şi-a oferit o victorie remarcabilă după goluri de aplaudat. Apropo, vă aduceţi aminte de declaraţia fostului internaţional de acum două săptămâni?
„De dacii liberi aţi auzit? Eu vin din nord, sunt cos-toboc. Costobocii erau consideraţi spaima împăratului Marcus Aurelius. Eu îmi îmbrăţişez soţia, copiii, pun şaua pe cal, iau arma şi mă duc la luptă”. Cam asta a făcut Clinceniul cu Chindia, aseară. I-a costo-bocit pe Vio şi pe ai lui.
Merloi (20 de ani) a fost fulminant. Probabil, Gigi Becali regretă acum că puştiul n-a rămas în curtea clubului său. A făcut tot ceea ce a vrut pe teren. Şi Buziuc, şi Vojtus i-au ţinut isonul. Chiar dacă apărarea a mai avut momente de amorţeală, Clinceniul nu s-a clătinat şi s-a impus lejer. Iar Academica a făcut rocada cu Chindia în subsolul clasamentului.
Academica Clinceni acumulează 18 puncte şi urcă pe locul 11 în Liga 1, făcând schimb de locuri chiar cu victima de azi, Chindia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSM, VICTORIE LEJERĂ LA GALAŢI

Volei Alba Blaj a mai trecut de un hop şi a rămas neînvinsă în campionatul Diviziei A1 la volei feminin după nouă etape. Campioana s-a impus cu scorul de 3-0 în faţa Ştiinţei Bacău, Ioana Baciu reuşind din nou cele mai multe puncte, 23. De partea cealaltă s-a remarcat, cu […]