Chindia, trei înfrângeri în ultimele patru etape Îi trebuie neapărat victorie cu C.S. Afumaţi

A.l.

chindiaÎn ultimele patru etape Chindia a suferit trei înfrângeri: 0-2 (acasă) cu C.S. Mioveni, 0-2 (în deplasare) cu F.C. Braşov şi 0-2 (în deplasare) cu Luceafărul Oradea. Singurul succes l-a repurtat acasă (pe stadionul Eugen Popescu) cu submediocra Şoimii Pâncota, scor 6-0.
Pentru „Lăncierii” târgovişteni urmează o partidă grea, pe teren propriu, cu C.S. Afumaţi (locul 8, cu 20p). Echipa antrenată de Vasile Neagu este una deosebit de incomodă cu mulţi jucători înalţi, peste 1,85. Sezonul trecut juca în Liga a 3-a cu: Hărman, Bradu, Roşiori, Podari, Titu, Aninoasa…
Până acum, echipa din Afumaţi are un parcurs oscilant cu şase victorii, două egaluri şi patru înfrângeri. La această grupare activează şi fostul jucător de la F.C.M. Târgovişte, lonuţ Petculescu.
Elevii lui Nicu Croitoru trebuie să evolueze fără menajamente sau reţineri, rapid şi energic ca să obţină victoria.
Trupa din Curtea Domnească trebuie să se bazeze pe flerul lui Honciu, inspiraţia lui Liviu Mihai, pe siguranţa din apărare a lui Vătavu, pe pofta de gol a lui Cherchez. Să sperăm că „Lăncierii” târ-govişteni nu vor ieşi „afumaţi” din acest meci. De asemenea, Pătru, C. Dinu, Neguţ sunt piese esenţale în angrenajul echipei.
Sunt sigur că formaţia de lângă Turnul Chindiei îşi va juca bine partitura şi îşi va relua obiceiurile: să câştige multe meciuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

O generaţie modestă de arbitri. Niciun promovat la testele teoretice şi fizice

Că arbitrajul dâmboviţean este în cădere nu-i un secret. Nici arbitrii divizionari nu se prezintă corespunzător în Liga a 4-a sau eşaloanele inferioare. La ultimele testări teoretice şi fizice, fluieraşii şi ridicătorii de fanioane au avut rezultate foarte slabe. Şapte arbitrii dâmboviţeni au participat la această testare, însă toţi au […]