Published On: vin, feb. 16th, 2018

CHINDIA TRECE Şl DE PETROLUL PLOIEŞTI

nichiduta.ro

Înfrângerea de săptămâna trecută cu FC Argeş pare să-i fi ambiţionat pe jucătorii Chindiei, echipă care şi-a propus să promoveze în Liga 1 la finalul acestui sezon. După ce a trecut cu 1-0 de CS Baloteşti, târgoviştenii au câştigat şi amicalul de astăzi cu Petrolul Ploieşti. Dâm-boviţenii s-au impus la limită, 2-1 (1-1), administrându-le, astfel, „gal-ben-albaştrilor” primul eşec din vara lui 2016 încoace.
Partida amicală desfăşurată pe terenul sintetic de la Buftea a început în forţă, cu liderul Seriei a 3-a a Ligii 3 la posesie. Echipa antrenată de dâmboviţeanul Romulus Ciobanu a deschis scorul după doar 30 de secunde, însă reuşita lui Nini Popes-cu a fost anulată pentru un ofsaid în care s-ar fi aflat jucătorul „lupilor”. A fost însă doar o mică amânare, deoarece, după doar două minute, Paul Antoche (3) l-a învins pe Iustin Popescu din faţa porţii, după ce Ichim a prelungit cu capul o minge centrată în careul Chindiei.
Târgoviştenii au reuşit, treptat, să echilibreze duelul, iar Sergiu Jurj (8) a profitat de o respingere neconvingătoare a defensivei petroliste, la o lovitură de la colţul terenului, şi, cu un şut expediat de la 13-14 metri, a punctat pentru 1-1. Tot el putea să-şi aducă echipa în avantaj cu 10 minute înainte de pauză, atunci când a reluat, din marginea careului mic, pe lângă poarta lui Avram, pentru ca, în finalul primei părţi, Nini Popescu (43) să ţintească plasa laterală, cu un şut de la 10-12 metri, scrie fcpetrolul.ro, citat de liga2.ro.
În repriza secundă, Chindia a trecut pentru prima dată în avantaj atunci când, pe o minge recuperată la mijlocul terenului şi o pasă în adâncime, Cristian Cherchez (52) a scăpat pe dreapta şi l-a învins pe Avram cu un şut la colţul lung. A urmat, până la final, un joc în care petroliştii au avut mai mult posesia şi au dictat ritmul, dar dominarea teritorială a elevilor lui Ciobanu nu a produs şi golul egalizator. Odată cu această înfrângere, chiar şi ea într-un meci amical, Petrolul a cunoscut, pentru a doua oară de la startul noului proiect, gustul înfrângerii, precedentul eşec fiind înregistrat la chiar primul joc, pe 13 august 2016, pe terenul lui CS Blejoi. „Lupii” îşi vor continua cantonamentul de la Buftea până sâmbătă, atunci când este programat testul cu CS „U” Craiova 2, mai scrie Liga2.ro. Petrolul Ploieşti – Chindia Târgovişte
1-2 (1-1)
Antoche 3′ / Jurj 18′, Cherchez 52′
Petrolul: R. Avram – Antoche (Prunescu 76), Ichim (Frîncu 85), Olaru (Ţicu 85) – Saim Tudor (Catană 76), M. Chindriş, Andor (Ene 70), Velisar – N. Popescu (Lam-bru 62), Ciocâlteu (D. Cârjan 72), G. Păun (Arnăutu 62).
Antrenor: Romulus Ciobanu. Chindia: I. Popescu – Vătavu, Acasadrei, D. Ciobotariu, Martac -Pencea, L. Mihai – Jurj, D. Florea, Cherchez – Crinel Stoica. Au mai jucat: Mirică – Dumitraşcu, Licu, Rogoveanu, Cr. Neguţ, C. Dinu, Nisi-peanu.
Antrenor: Nicolae Croitoru.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro