Chindia Târgovişte Vrea să evite o soartă potrivnică

A.l.

Chindia TargovisteNeliniştea a cuprins-o pe Chindia Târgovişte care se zbate să se smulgă din ghearele unei sorţi potrivnice, pe cale de a o înghiţi. Asta chiar dacă a scăpat de retrogradare. Echipei din Vechea Cetate de Scaun îi trebuia victorie miercuri, 5 iunie, în ultima etapă, în meciul cu Unirea Slobozia. Niciun alt rezultat nu era de conceput. Asta ca să evite locul 12 care retrogradează. Spre norocul ei, Sportul Studenţesc n-a plătit baremurile la arbitri şi n-a fost programată în etapa de ieri, cu Rapid Suceava. Sportul Studenţesc are două neprezentări şi a fost retrogradată în C1.
Fotbaliştii Chindiei au avut tot ce a fost nevoie pentru a face performanţă. Acum se fac doar calcule pentru sezonul viitor. Asta şi pentru că este mistuită de patimi politice. Târgoviştea pare că a uitat că i-a avut în echipă pe: Cazacu, Mureşan, Andrei, Gigi, Tătaru, Neagu, Marinescu, Coman, Dobrin, Economu, Gheorghe, Pitaru, Fl. Grigore, Kallo, Bârdeş, Ţermure, Hâldan, Reghecampf… A uitat că a avut parte de cei mai buni antrenori din România: Valentin Stănescu, Nicolae Proca, Cornel Dinu, Emerich Jenei, Ştefan Coidum, Costică Rădulescu, Gică Ene…
Formaţia de lângă Turnul Chindiei a avut cele mai bune rezultate când a fost linişte la echipă. Acum la Chindia se fac calcule pentru viitor.
Atmosfera pare destinsă pentru chipul mereu încruntat al antrenorului Silviu Dumitrescu. Oricum suporterilor târgovişteni le e dor de un fotbal tip Gicu Dobrin, Gigi Tătaru, Florin Grigore, Puiu Neagu. Când aceştia ieşeau la lumină, din burta vestiarelor, părea că se apleacă terenul cu ei. Atât erau de valoroşi şi aveau personalitate. îşi paralizau adversarii cuprinşi de frică.
îmi spunea un prieten, mare iubitor de fotbal, cu care mă voi duce, sâmbătă, la finala Cupei României, între Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj, că „Târgovişte n-o poate duce bine în fotbal din moment ce-şi trimite muncitorii în şomaj”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CUPA ROMÂNIEI - FAZA JUDEŢEANĂ -

Şi cea de-a doua competiţie oficială organizată de ASOCIAŢIA JUDEŢEANĂ DE FOTBAL se apropie de final. Marţi, 04.06.2013, de la orele 17:00, pe stadionul COMUNAL din ANINOASA, se va disputa finala CUPEI ROMÂNIEI, ediţia 2013-2014, dintre echipele VOINŢA PIETROŞIŢA şi FLACĂRA MORENI. Partida este organizată de A.J.F. DÂMBOVIŢA. Fiecare echipă […]