Chindia Târgovişte – Unirea Slobozia 2-1 (2-0) Fotbal amorţit

A.l.

Chindia TargovisteStadionul Eugen Popescu, teren bun, timp variabil, spectatori 700.
Au marcat: Cherchez (min. 2 şi 22), respectiv Ibrian (71).
Şuturi spre poartă 7-10, pe staţiul porţii 4-4, în bară 0-1, cornere 3-3.
Au arbitrat: lonuţ Neagu 7 (Poenari -Prahova) – Dragoş Bogdan 7, Constantin Cantemir 7 (ambii din Făgăraş). Rezervă Andrei Moroiţă (Ploieşti). Observatori F.R.F.: Gheorghe Mihalache (Buzău) şi Dan lonescu (Bucureşti).
Cartonaşe galbene: Voduţ (min. 77) -Soare (72), Jianu (83).
Chindia: Perianu 6,5 – Pătru 7, C. Dinu 6,5, Costache 6,5 (79 – Ispas 6,5), Buşu 5,5 -Băluţă 6, Honciu 6,5, Şerban 6, R. Dobre 7 -Cherchez 7 (70 – Voduţ 6,5), Verdeş 5,5 (cpt; 90 -Văduva). Rezerve neutilizate: Popescu – Avram, Marinaş, Gavrilă. Antrenori: Silviu Dumitrescu şi Vasile Bârdeş.
Unirea: L. Dobrea 6,5 – Stan 6, Soare 6,5 (cpt.), Lorincz 5,5 (35 – M. Matei 5,5), Toma 6 -Gheorghiu 6, (68 – Ibran 7), Magre 5,5, L. Mihai 6,5, Florea 7 – Luca 5,5 (46 – Jianu 5,5), Gheorghe 6,5. Rezerve neutilizate: Oprea – Negrea, Ivaşcu, Roşu. Antrenori: Marin Dună, Enache Costea, Victor Ene.
„Lăncierii” târgovişteni au început în forţă meciul şi, chiar în minutul 2, Cherchez l-a driblat scurt pe Lorincz şi a bătut plasa porţii lui L. Dobre,
1-0.
în continuare se joacă tăios, cu faze la cele două porţi. Pe contră, Gheorghe (12) avertizează că e periculos şi reia balonul, cu capul, puţin peste poarta lui Perianu. Acelaşi Gheorghe (18) îl depăşeşte pe Costache şi, din cădere, şutează peste bară.
Chindia revine în atac. A împins jocul sus de tot în terenul Unirii. Pătru l-a găsit cu o minge isteaţă pe Cherchez (22), care nu l-a iertat pe L. Dobre, 2-0.
Chindia confiscă mijlocul terenului şi semnează atac după atac. Cherchez este în mână şi-l pune la treabă pe portarul L. Dobre (29) cu un şut de la 25 m. Acelaşi Cherchez (31) l-a pierdut pe drum pe Stan, îi centrează, pe 7 m, lui Verdeş, care nu poate introduce balonul în plasă din situaţie excelentă. în spatele lui Verdeş la fel de bine plasat se afla Băluţă. în minutul 34, Verdeş, din poziţie foarte bună, luftează amuzant din 5 m.
Până la sfârşitul primei reprize, echipa din Curtea Domnească a atacat mai mult, însă fără spor şi ocazii. Unirea s-a apărat cum a putut.
După pauză, elevii lui Silviu Dumitrescu merg tot pe reţeta atac. Dar o face cu acţiuni previzibile, uşor de distrus. Cherchez (55) marchează un gol spectaculos, care a fost anulat corect de centralul Ionuţ Neagu pentru un fault.
Oaspeţii dau senzaţia că vor mai mult. Toma (57), din lovitură liberă, de la 19 m, şutează în bară.
în minutul 58, Gheorghe şi Matei şutează periculos, dar Răzvan Dobre a respins din faţa porţii.
La poarta cealaltă, Verdeş (63) n-a cadrat şutul şi portarul L. Dobre a scăpat cu faţa curată.
Unirea are curaj şi urcă în avanposturi. Florea îl vede pe noul intrat, Ibran, care-l învinge pe Perianu cu un şut de la 17 m, 2-1.
Partida devine plictisitoare. Monotonia este spartă de şutul expediat de L. Mihai (73), Voduţ (74) găseşte o breşă în apărarea adversă, dar şutează slab cu piciorul stâng.
Până la final, fotbalul este amorţit. Doar Soare (89), lovitură de cap, mai ridică puţin pulsul, în rest nivelul tehnic este în mare criză, iar ambele combatante suferă de timiditate ofensivă.
Chindia a obţinut cele trei puncte, dar a fost o victorie tristă. Este cu un pas în Liga a 3-a. Jucătorul meciului, Cristi Cherchez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Gloria Corceşti Tot lotul este valid

„Şi-au revenit după accidentările avute în timpul sezonului, jucătorii: Picior, Calofir, Bărcănescu şi Mirel Matei. Aceştia vor fi apţi de joc în partida de baraj pentru promovarea în Liga a 4-a. Ne vom duce la Chiajna, pe stadionul Concordiei, ca să vedem finala municipiului Bucureşti, care opune pe Chiajna 3 […]