Chindia Târgovişte Speranţa Într-un mâine mai bun

A.l.

chindiaÎn această lungă vară fierbinte, Chindia a fost şicanată de soartă. O perioadă a fost a nimănui.
După trei eşecuri în a se reuni AGA (Adunarea Generală a Acţionarilor), în sfârşit acest for conducător s-a strâns la Consiliulul Judeţean Dâmboviţa, luni 29 iulie, şi timp de vreo 20 de minute s-a vorbit despre soarta Chindiei.
S-a stabilit că proiectul Chindia (făcut de Gică Popescu) merge mai departe. De aici speranţa într-un mâine mai bun.
Până la sfârşitul anului, bugetul va fi de 12 miliarde lei (vechi) daţi în mod egal de Consiliul Local Târgovişte şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Datoriile de 11 miliarde lei (vechi)? vor fi plătite eşalonat.
Se speră că acel război purtat în jurul unui ring subminat de răutăţi şi patimi politice se va termina.
Mihai Trifan a fost revocat din funcţia de preşedinte, urmând să predea „gestiunea”. Pentru acest post se vehiculează varianta Constantin lacov (fost preşedinte la F.C. Naţional), care a candidat la funcţia de preşedinte al F.R.F. contra lui Mircea Sandu. Dar mai mult ca sigur noul preşedinte va fi lonel Dănciulescu.
Foarte repede trebuie să se treacă la treabă ca echipa de sub Turnul Chindiei să nu mai navigheze în derivă. Nu trebuie să fii specialist ca să observi că plecările din această vară (Perianu, Costache, Rădoi, Buşu, Şerban, Băluţă, Gavrilă, Verdeş, Voduţ) au diminuat forţa echipei. De aceea trebuie întărit lotul cu cel puţin 4-5 jucători valoroşi. Trebuie efectuat un cantonament centralizat, cu antrenamente care să cuprindă toţi factorii. Mai sunt necesare şi meciurile amicale, dar şi vizita medicală.
Nu trebuie neglijate grupele de copii şi juniori. E nevoie de perfomanţe, rezultate şi promovări de jucători. în sezonul trecut n-au fost atinse obiectivele propuse. Fotbalul juvenil trebuie să scoată capul cu îndrăzneală. Ieri, Chindia a jucat, în deplasare, cu Urban Titu. Scor 1-3.
Chindia va juca mâine (vineri, 2 august) un meci amical cu Flacăra Moreni, în deplasare, de la ora 10:00.
Curând va începe campionatul şi jucătorii n-au voie să se mai menajeze, să facă risipă de energie sau de îndârjire.
în aceste zile, con-ducă-torii Chindiei au nevoie mai mult ca oricând de luciditate. Nu mai este permis să se greşească. Nu mai este loc de transferuri şi mişcări anapoda.
Se aşteaptă răspunsul discuţiilor dintre preşedintele
Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi Ionel Dănciules-cu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Meci amical Flacăra Moreni - C.S.O. Băneşti (Prahova) 7-4 (4-1) Mult chef de fotbal

Pentru Flacăra au marcat: Grozea 2, B. Negrea, lachimovici, M. Plăcintă 3. A arbitrat Georgian Guzu (Moreni). Meciul s-a disputat la Moreni. Flacăra: Halcu – Banu, Ciornovschi, A. Pârvu, Tronaru – Petre, B. Negrea, A. Negrea, Grădinaru – S. Pârvu, Grozea. Au mai jucat: Palamariu, lachimovici, L. Plăcintă, M. Plăcintă, […]