Published On: mar, mart. 4th, 2014

Chindia Târgovişte Scorul putea fi şi mai rotund

nichiduta.ro

chindiaEchipa de sub Turnul Chindiei şi-a sufocat adversarul prin acţiuni frontale şi pe marginile terenului. A câştigat fără probleme meciul de pe stadionul Eugen Popescu cu F.C. Păpăuţi, cu 3-0 (C. Marin 42, Ghiţă 50, Grigore 90+3).
„Lăncierii” târgovişteni au fost lucizi, harnici şi precişi. N-au slăbit deloc ritmul. Au lovit năucitor prin C. Marin 42, Ghiţă 50, Grigore 90+3. Dar trebuie spus că scorul putea fi şi mai rotund dacă Honciu nu irosea un penalty (14) la faultul asupra lui Văduva, iar Bucă, Cherchez, Văduva, Săndulescu, Anton nu ratau din situaţii rarisime.
Formaţia din Păpăuţi (antrenor Marius Filip) a replicat anemic. Doar Streza, fostul atacant de la Civitas Făgăraş, l-a deranjat pe portarul Popescu.
Echipa oaspete şi-a expus cum a putut sărăcia de idee şi mijloace, chiar dacă s-a întărit considerabil în această iarnă. Fundaşii centrali C. Căpăţână şi Marincea au avut o prestaţie neinspirată şi vlăguită. Pe acolo a fost o pâine de mâncat. Jocul la ofsaid s-a dovedit a fi păgubos.
Trebuie spus că echipa din Vechea Cetate de Scaun a început meciul cu o lejeritate care ascundea tactul. Şi-a revenit odată cu primul gol marcat de fundaşul central Călin Marin (42). A reintrat în echipa antrenată de Silviu Dumitrescu, Cristi Cherchez. Nici n-a încântat, nici n-a dezamăgit. A fost urmărit de directorul sportiv de la Dinamo, Cristi Boar.
N-au putut evolua Vătavu şi Căldăraru (suspendaţi), Pârvu (în refacere), Voicu (accidentat). S-a renunţat la Roman.
Au fost pe lista de 18 juniori Parghel, Enache şi Neacşu, primul a intrat în câmpul de joc în minutul 87 şi a pasat decisiv lui Grigore la golul de 3-0 (min. 90+3).

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro