Chindia Târgovişte Poate fi printre protagoniste

A.l.

chindiaEchipa de sub Turnul Chindiei a câştigat entuzias-mant (scor 3-1) în meciul de Cupa României cu Sporting Roşiorii de Vede. Târgoviştenii au controlat clar ostilităţile, în special în prima repriză, câştigată cu 3-0 (Dobre 12, Cherchez 20 şi 24). Dar din cauza problemelor avute în această vară, Chindia dă impresia că e încă departe de pretenţii şi aşteptări. Dar se speră că antrenorii Silviu Dumitrescu şi Vasile „Sică” Bârdeş vor avea soluţii, iar jucătorii, resurse.
Se aşteaptă ca, până pe 30 august, când se dă startul în Liga a 3-a, Chindia să devină o echipă mai proaspătă, mai insitentă şi incisivă, care să aibă rezultate în campionat.
Sunt în acest moment în echipa târgovişteană câţiva jucători valoroşi: Pătru, Dobre, C. Dinu, B. Dinu, Honciu, C. Anton, Grigore, Văduva. în planurile noului preşedinte, Mugurel Porumbacu, figurează aducerea a încă 3-4 jucători care să-i dea strălucire Chindiei.
în lot au fost promovaţi cu îndrăzneală jucătorii: Nisipeanu, Oprea, Teodoroiu, Parghel, Stoica. Aceştia arată mult chef de fotbal şi pot deveni utili.
Chindia poate deveni una dintre protagonistele din C6. Dar îi trebuie pregătire, linişte şi stabilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liga a 4-a; Etapa întâi Flacăra Moreni şi F.C. Aninoasa, principale favorite

După o pauză lungă de două luni şi o săptămână (din 8 iunie 2013), Liga a 4-a dâmboviţeană se pune astăzi în mişcare. Această competiţie pleacă la drum cu 18 echipe şi nouă meciuri pe etapă. Calculele hârtiei indică pe Flacăra Moreni şi F.C. Aninoasa ca principale favorite la locul […]