Chindia Târgoviste Nu găsim motive de optimism

A.l.

chindia (1)Se zvoneşte că Chindia Târgovişte vrea să-i ia pe Covalschi (F.C. Olt Slatina), M. Ene (FC Voluntari), Neguţ (Urban Titu). Aceştia nu sunt jucători după care să ne crape buza. Nu-l văd eu pe Ştefan Covalschi luându-i locul lui Cornel Dinu pe banda stângă, iar pe Marius Ene jucând mai bine decât Cristi Cherchez sau Dani Popa. În cazul lui Ene trebuie ţinut cont că are şi 33 de ani. Cât priveşte pe Cristi Neguţ, indiferent cât ţine Nicu Croitoru la el, putem spune că are multe de pus la punct şi va fi greu să ocupe un loc în echipă.
Îi trebuie Chindiei jucători de rasă care să facă diferenţa, capabili să dea goluri şi să câştige singuri un meci. Ca cei recomandaţi de „Marcelică fără frică” are şi Chindia în acest moment. Astă iarnă conducătorii Chindiei i-au adus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cupa României Flacăra Moreni - F.CM. Târgovişte Stadionul Flacăra, astăzi, ora 17:30 O luptă interesantă

Flacăra a terminat sezonul trecut pe locul 2 în Liga a 4-a, după F.C. Aninoasa care a fost prima în acest eşalon şi apoi a promovat în Liga a 3-a. F.C.M. Târgovişte s-a clasat pe locul 10 în C3 şi s-a salvat de la retrogradare. Morenarii au câştigat faza judeţeană […]