Chindia Târgovişte n-are fundaşi centrali. B. Dinu şi Ispas, puşi pe lista de transferuri

A.l.

Uitându-ne pe lotul Chindiei observăm că are doar doi fundaşi centrali, Vătavu şi C. Dinu. Alţi doi, B. Dinu şi Ispas au fost puşi pe lista de transferuri.
Stângăciile apărării târgoviştene s-au văzut în majoritatea partidelor disputate în prima parte a campionatului, în care Chindia a pierdut 8 meciuri şi a primit 19 goluri. Au greşit mult: Martac, C. Dinu, Ispas, B. Dinu, Vătavu, Pătru şi
portarul Meilă.
Chindia n-a mai fost acea echipă cu apărare beton, compactă şi îngrijită. Na mai fost acea echipă rea, agresivă, care nu se lăsa până nu anihila potenţialul ofensiv advers. Din această cauză n-a reuşit să ţină jocul sub observaţie, n-a avut explozie.
A pierdut două meciuri, cu Sepsi Sfântu Gheorghe (1-2, în deplasare) şi Olimpia Satu Mare (0-1, în deplasare), în minutele de prelungire. Divinitatea i-a întors spatele.
Uitându-ne pe lista cu jucători noi nu găsim niciun fundaş central, asta în condiţiile în care i-a pus pe lista de transferuri pe B. Dinu şi Ispas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

F.C. Aninoasa a început treaba. Antrenament desfăşurat în două faze

Programată iniţial pe 20 ianuarie şi apoi pe 11 ianuarie, reunirea lotului echipei F.C. Aninoasa a avut loc luni, 16 ianuarie la ora 13:00. Toţi jucătorii prezenţi La primul antrenament după vacanţă au fost prezenţi toţi jucătorii care au terminat prima parte a campionatului (turul): Bărboiu, Priseceanu – Marina, Coman, […]