Published On: joi, iun. 8th, 2017

Chindia Târgovişte Mult sub aşteptări

nichiduta.ro

După ratarea promovării în Liga 1, în sezonul trecut, la mustaţă, Chindia Târgovişte era considerată ca o aspirantă serioasa pentru accederea în primul eşalon fotbalistic al ţării, în sezonul 2016 -2017.
Jucătorii visau şi îşi făceau planuri împreună cu suporterii. Le trebuiau „Lăncierilor” tâgovişteni entuziasm, iar cuplului inseparabil de antrenori, Nicu Croitoru şi Vasile Bârdeş, dorinţă imensă pentru rezultate pozitive.
La un moment, echipa din Vechea Cetate de Scaun a fost pe loucl 1, dar preşedintele Marcel Ghergu declara ţâvnos că obiectivul propus este o clasare pe locurile 1-6 !!!. Mai bine spunea o clasare pe locurile 5-6…
Este omul acesta un monstru al „tertipurilor” şi al „manevrelor”. Nu vinzi pe o sumă de nimic (15 mii de euro) pe Dani Popa dacă vrei să promovezi !!!
Echipa din Curtea Domnească a evoluat oscilant într-un campionat foarte slab. Cel mai slab din istoria acestei competiţii.
A pierdut acasă, 0-2, cu CS Mioveni şi 0-3, cu UTA Bătrâna Doamnă, a pierdut în ultimele minute de joc la Satu Mare şi Sfântu Gheorghe, a luat bătaie în mod jenant de la CS Baloteşti (3-2) şi CS Afumaţi (2-1). A pierdut cu 3-1 cu Dunărea Călăraşi. Nu a putut să învingă acasă, pe Sepsi Sfântu Gheorghe (1-1) Aceste eşecuri au fost lovituri de imagine pentru Chindia. In aceste partide, roş albaştrii au plătit tribut naivităţii ţi lipsei de ambiţie.
În iarnă nu s-a întărit echipa. Au fost aduşi doar portarul Căbuz şi fundaşul Dumitraşcu de la defuncta CSM Râmnicu Vâlcea. Cele două achiziţii n-au băgat spaima în adversari.
Cu 2-3 achiziţii de marcă, Chindia se putea înscrie printre protagoniste. Aşa a gâfâit serios din punct de vedere al prestaţiilor. Consecinţa? Ocuparea locului 5, cu 58p şi +7 la adevăr. E prea puţin pentru o echipă cu stabilitate financiară şi cu un buget destul de bun.
Au promovat direct în Liga 1 Juventus Bucureşti (locul 1, cu 84p şi +33 la adevăr) şi Sepsi Sfântu Gheorghe (locul 2, cu 71p şi +20 la adevăr). UTA Bătrâna Doamnă va susţine un baraj de promovare în Liga 1, cu ACS Poli Timişoara, pe 17 şi 24 iunie. A retrogradat Metalul Reşiţa (locul 16, cu 21p şi -30 la adevăr) Mari probleme cu FC Braşov, Academica Clinceni.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro