Chindia Târgovişte. în al doilea cantonament al iernii. „Lăncierii” îşi mută cartierul general la Mogoşoaia

A.l.

chindia (1)* Cantonamentul de la Târgovişte a fost scurtat cu câteva zile * Al doilea cantonament, la Mogoşoaia (30 ianuarie – 3 februarie) *
Amicale cu ACS Berceni, SCM Piteşti, Dinamo, Concordia 2 Chiajna şi Rapid Bucureşti

Perioada de pregătire a Chindiei în cantonamentul de la Târgovişte a fost scurtată cu câteva zile. S-a terminat marţi, 26 ianuarie.
La sfârşitul acestei săptămâni (30 ianuarie), „Lăncierii” târgovişteni se vor cantona la Centrul Naţional Mogoşoaia. Vor fi antrenamente pe terenurile sintetice de la Mogoşoaia. Această acţiune se va termina cu un meci amical cu echipa de Liga a 2-a, ACS Berceni (pe 3 februarie, în deplasare).
Echipa din Vechea Cetate de Scaun va mai disputa patru meciuri amicale cu formaţii destul de tari, SCM Argeş Piteşti (pe 6 februarie, în deplasare), Dinamo (pe 9 sau 10 februarie la Bucureşti sau Săftica), Concordia 2 Chiajna (pe 13 februarie, în deplasare), Rapid Bucureşti (20 februarie, acasă).
Ieri elevii profesorului Nicu Croitoru au disputat primul amical al iernii, cu F.C. Aninoasa. (A.I.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A accidentat un pieton şi a fugit

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgovişte au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localităţii s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că un conducător auto de 28 de ani, din Târgovişte, în timp ce se deplasa pe […]