Chindia Târgovişte este în cantonament. Face acumulări de tot felul

A.l.

chindia (1)Jucătorii Chindiei continuă antrenamentele din această iarnă. Ei se află în cantonament centralizat într-o locaţie din Târgovişte.
Atacantul Marius Ene (33 de ani) a părăsit Chindia, iar Ştefan Covalschi (Inter Olt Slatina) a preferat să se ducă la echipa de Liga a 3-a, Sporting Turnu Măgurele împreună cu antrenorul Marius Oprescu. Oricum nu-l vedeam jucând în locul lui Cornel Dinu sau Martac. La sfârşitul anului trecut s-a renunţat la jucătorul U19, Antonio Cruceru, Iar Dan e plecat la muncă în Germania.
S-a reîntors după o aventură la Fortuna Poiana Câmpina şi CS Mioveni, Georgian Honciu care poate ajuta echipa. Are claritate în joc şi putinţă. Nu gâfâie şi are tupeul ultimei pase. Este jucătorul care construieşte cu migală, cu perseverenţă.
La capitolul jucători sub 19 ani sunt în echipă: Neniţă, Stoica, Nisipeanu Aioani, Papasimionidis. În lot la această rubrică se află juniorii: Cobori, Vârtej, Neaga şi loniţă. Primul este uşor accidentat şi urmează un program special. Ceilalţi se împart între şcoală şi antrenamente.
Accidentat este şi Gusti Voinea care este în refacere şi în scurt timp se va alătura lotului. În toamnă a fost piesă de bază.
Ieri, echipa din Vechea Cetate de Scaun a efectuat un riguros control medical la Policlinica Vitan din Bucureşti.
Antrenamentele sunt foarte tari, chiar istovitoare. Se fac acumulări de tot felul. Se lucrează la toate capitolele, mai puţin cu mingea. Vor veni curând şi meciurile amicale. În programul profesorului Nicu Croitoru figurează cinci meciuri amicale. S-au perfectat până acum doar două amicale, cu: SCM Argeş Piteşti (în deplasare, pe 6 februarie) şi Rapid Bucureşti (acasă, pe 20 februarie). Mai pot interveni modificări.
În lot atmosfera e foarte bună, iar jucătorii sunt încrezători. Suportă cu stoicism duritatea antrenamentelor, conştienţi că în campionat (se reia pe 27 februarie) le va fi mai uşor. Pregătindu-se bine, vor avea prospeţime, curaj şi forţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DOI DÂMBOVIŢENI, CHEMAŢI LA PRIMA REPREZENTATIVĂ DE FOTBAL A ROMÂNIEI

Florin lănase (Viitorul Constanţa) şi Andrei Ivan (CSU Craiova) se vor afla în Antalya sub comanda selecţionerului Anghel lordănescu. În perioada 25 ianuarie – 6 februarie, un lot format din 25 de jucători din campionatul intern va efectua un stagiu de pregătire în Antalya sub comanda staff-ului primei reprezentative. Cei […]