Chindia Târgovişte Două victorii ca să scape de emoţii

A.l.

chindiaÎn partida cu Dinamo 2 Bucureşti, antrenorul Chindiei, Silviu Dumitrescu, nu i-a
putut utiliza pe Rădoi şi Verdeş (accidentaţi), precum şi pe Şerban (suspendat).
înlocuitorul lui Rădoi, Costache, a ştitut să distrugă inteligent şi muncitoreşte, dar a avut meritul că a deschis scorul (44), cu o lovitură de cap, la centrarea din corner venită de la Gavrilă. Internaţionalul de juniori Voduţ (cel care l-a substituit pe Verdeş) a marcat golul victoriei (83 – centrare Honciu).
„Câinii mici” au evoluat de regulă mediocru şi rareori atractiv. Doar Buia, Ioniţă şi Râmniceanu au făcut faţă exigenţelor. Ceilalţi elevi ai lui Tibor Selymeş au evoluat modest.
După disputarea a 27 de etape, Chindia e pe locul 10, cu 23 p, în faţa echipelor Farul Constanţa (11, cu 23 p), Rapid Suceava (12, cu 21 p) şi Dinamo 2 Bucureşti (13, cu 19 p). .
în runda următoare, echipa din Curtea Domnească va juca, în deplasare, cu A.C.S. Buftea. în cazul unui succes, „lăncierii” vor depăşi Sportul Studenţesc (25 p), care în această etapă stă.
Echipa din Regie a ieşit campioană de toamnă cu 25 p, iar în sezonul de primăvară, echipa lui Vasile Şiman n-a acumulat niciun punct.
Oficialii Chindiei trebuie să ia în calcul şi faptul că „U” Cluj şi Rapid n-au luat licenţa şi vor evolua în Liga a 2-a ca şi Universitatea Craiova. Acestor echipe trebuie să li se facă loc în Liga a 2-a. Cum? Prin retrogradarea altor echipe (altele decât cele de pe locurile 12 şi 13) în Liga a 3-a din cele două serii.
Echipa antrenată de Silviu Dumitrescu şi Vasile Bârdeş mai are de jucat două meciuri, cu A.C.S. Buftea (deplasare) şi Unirea Slobozia (acasă). între aceste meciuri (etapa a 29-a) va sta.
Ca să nu aibă surprize neplăcute, târgoviştenii trebuie să învingă în ambele partide. (A.I.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liga a 4-a; Etapa a 30-a Gloria este aproape de barajul de promovare

Runda cu numărul 30 a clarificat, în mare parte, echipa care va fi campioana judeţului. Aceasta este Gloria Corneşti care a învins, în deplasare, cu 2-3 (Constantin 2, Lindemberg – 11 m, Gae, Manole) pe Avântul Produleşti. Echipa lui Nelu Radu (69 p) este la trei puncte de Flacăra Moreni […]