Chindia Târgovişte – Atletic Bradu 4-1 (2-0)

Mihai ROŞOIU

chindia (1)Au marcat: Popa min.11, Pătru 15, Voinea 58, Cherchez 74 – Păvăluţă 69 (llmetri).
Chindia a reuşit să câştige pentru a doua oară, în acest sezon, pe tern propriu. După epuizantul joc din Cupa României cu Academica Piteşti, elevii lui Nicu Croitoru au găsit resursele fizice necesare pentru a bifa o victorie şi în campionat.
Evident, de pe lista marcatorilor nu putea lipsi Dani Popa, atacantul adus de la FC Municipal Târgovişte şi care a devenit artizanul multor succese din actuala stagiune pentru roş-albaştri. Noul fotbalist al Chindiei a deschis calea divzionarei C către victorie, reuşind să marcheze la doar 10 minute de la startul duelului de pe „centralul” târgoviştean.
Până la pauză, elevii lui Croitoru au mai puctat o dată prin Pătru, căpitanul târ-goviştenilor reuşind să le mai aline durerea fanilor după penalty-ul irosit în 32-imile cupei de la jumătatea săptămânii.
Voinea şi Cherchez au înscris şi ei în poarta argeşenilor, iar Păvăluţă a semnat singura reuşită a oaspeţilor, într-o partidă pe care Chindia a dominat-o şi a câştigat-o la pas.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La Târgovişte a fost deschis primul Tribunal de Arbitraj

Premieră în justiţiea din România. La Târgovişte a fost deschis primul Tribunal de Arbitraj, care vine în soluţionarea mai rapidă a dosarelor civile. Este bine de ştiut că hotărârile date la Tribunalul de Arbitraj au valoarea juridică şi executorie, iar acestea nu pot fi atacate cu recurs sau cu apel. […]