Chindia Târgovişte. Atenţie la gafe!

A.l.

Chindia TargovisteChindiei îi merge rău. Pare că a rămas fără combustibil. A avut noroc în meciul de pe teren propriu (stadionul Eugen Popescu) cu Delta Tulcea, cu care a terminat la egalitate, 1-1 (Văduva 27 – Dogaru 12). Trupa oaspeţilor (antrenor Mihai Ciobanu) putea câştiga toate punctele puse în joc, dacă Daniel Florea (original din Târgovişte) nu rata un penalty, la un henţ comis de Verdeş, în minutul 62.
Acum, după 21 de etape, formaţia de lângă Turnul Chindiei este pe locul 10, cu 17 p şi -10 la „adevăr”. în runda următoare Chindia joacă, în deplasare, cu F.C. Botoşani (locul 1, cu 35 p din 17 meciuri). Va fi greu pentru elevii lui Eusebiu Tudor să vină zâmbitori din voiajul din Bucovina. Momentan, în suferinţă de prestaţie, dar şi de stare de spirit.
în retur, Chindia a însemnat o mare decepţie. A pierdut trei meciuri, a câştigat unul şi a remizat în altul. Ar trebui ca jucătorii din Curtea Domească să ştie că nu banii sunt importanţi, ci atitudinea în teren. Orgoliul, dăruirea, sacrificiul pot face diferenţa. Ar trebui ca cineva să le inoculeze astea şi să le spună că „suflet, inimă, ambiţie vreau de la voi”. Altfel jocul nu sclipeşte. Nu vor avea rezultate. La Chindia s-au bifat multe la capitolul drepturilor, însă foarte puţine în planul jocului şi al rezultatelor. Acum pe grumajii echipei din Târgovişte apasă un -10 la „adevăr” care ar putea valoare de ghilotină”. Jucătorii nu ştiu să ţină cadenţa. S-au transformat din ogari în iepuri.
Chindia este în corzi şi va fi greu să iasă de acolo. Mai ales că este agitată.
Dacă nu o bate pe Dinamo 2 Bucureşti (antrenori Tibor Selymesy şi Iulian Mihăilescu), are vedere spre Liga a 3-a. Aşa că atenţie la gafe! Se îngroaşă gluma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Eusebiu Tudor, după egalul cu Delta: "MULŢUMIT DE ATITUDINE, NEMULŢUMIT DE REZULTAT"

Eusebiu Tudor a trecut greu peste remiza cu Delta Tulcea. Tehnicianul Chindiei a considerat rezultatul de sâmbătă ca fiind unul mincinos: „Trebuia să câştigăm toate punctele. Chiar dacă am jucat cu locul al doilea din clasament, nu s-a văzut nicio diferenţă. În cea mai mare parte a timpului am fost […]