CHINDIA ŞI MIOVENI AU REMIZAT INTR-UN AMICAL

Mihai ROŞOIU

CS Mioveni şi Chindia Târgovişte au terminat la egalitate, scor 1-1, amicalul pe care l-au disputat astăzi la stadionul Orăşenesc din Mioveni. Dâmboviţenii au condus la pauză după ce au înscris printr-un penalty, în timp ce argeşenii au egalat în partea secundă şi au ratat victoria după ce au irosit o lovitură de pedeapsă, informează liga2.prosport.ro.
Meciul amical dintre CS Mioveni, ocupanta locului 7 în Liga 2, şi Chindia, a cincea clasată, a avut două reprize diferite, una, prima, destul de anostă, fără ocazii de gol, cu un joc disputat mai mult la mijlocul terenului, fără acţiuni multe, şi alta, a doua, în care Mioveniului a fost la conducere, egalând şi ratând mult. Şi târgoviştenii au avut şansa victoriei, dar portarul Sima a salvat în câteva rânduri.
Chindia a deschis scorul în minutul 38, după ce Boboc a faultat în propriul careu, iar Cristian Cherchez a transformat penalty-ul. După pauză, galben-verzii au intrat excelent în joc şi au forţat egalarea, punând o presiune mare pe adversar. Până la urmă, defensiva echipei lui Viorel Moldovan a cedat în minutul 54, când Rareş Lazăr a şutat puternic de la 25 de metri puţin lateral stânga, la semi-înălţime, lângă bară, iar mingea a trecut printre mâinile portarului.
La puţin timp după egalare, în minutul 58, acelaşi Lazăr a trimis violent de la 16 metri, din demivoleu, dar portarul Chindia a respins cu greu în bara transversală, iar la faza următoare Ayza a tras şi el puternic din marginea careului, însă nici el nu l-a putut învinge pe goalkeeper. Presaţi în propria jumătate, târgoviştenii au cedat din nou după o oră de joc, atunci când, la o mingea centrată în careu, Eduard Stoica (60) a fost împins, iar arbitrul a dictat penalty. Lovitura de pedeapsă a fost însă ratată de Cosmin Năstăsie, care a trimis în stânga portarului, iar acesta a respins, anunţă liga2.prosport.ro.
Năstăsie (75) putea să-şi ia revanşa atunci când a scapat unu la unu cu un adversar, dar şutul său din marginea careului, deviat, a trecut milimetric pe lângă vinclu. Pe final, jucătorii Chindiei au ajuns şi ei în careul Mioveniului, pe fondul dominării gazdelor, dar au ratat câteva oportunităţi bune de a câştiga partida.
CS Mioveni: Val. Sima -Kilyen, Beţa, Burnea, Ed. Stoica – R. Lazăr, Boboc – Rădescu, C. Năstăsie, Coşereanu – Ayza. Au mai jucat: Al. Popescu, Val. Balint, Celea, Dumitrache, R. Drugă, Isfan. Antrenor: Daniel Opriţa
Chindia: Aioanei – Martac, Bg. Şandru, Dudea, Dumitraşcu -Nisipeanu, Liv. Mihai, Novac, Mihaiu -Val. Alexandru, Cherchez. Pe parcurs au intrat şi restul componenţilor lotului. Antrenor: Viorel Moldovan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FC PUCIOASA A PIERDUT PRIMUL AMICAL DIN TURCIA ASFC Pucioasa - Fk Vojvodina Novisad 1-2 (0-1)

Pentru echipa dâm-boviţeană a marcat Călin, printr-o execţie spectaculoasă, de la aproximativ 25 metri. Meciul se putea termina egal, ţinând cont de aspectul jocului, dar diferenţa de pregătire şi clasa a adversarului au făcut ca formaţia din Serbia să învingă. Stafful tehnic este încrezător după acest prim test: „Echipa s-a […]