Published On: mar, mai 22nd, 2018

CHINDIA ŞI-A ÎNDELINIT MISIUNEA

nichiduta.ro

Antepenultima etapă a sezonului 2017-2018 a mai adus o lămurire din punct de vedere matematic, după victoria Chindiei în duelul cu CS Afumaţi. Gruparea din Târgovişte şi-a asigurat participarea la baraj din punct de vedere matematic, având opt punct avans faţă de următoarea clasată, cu două etape rămase de jucat.
Un alt meci important al rundei s-a disputat la Suceava, acolo unde Foresta a primit vizita celor de la Ştiinţa Miroslava, într-un meci de totul sau nimic pentru salvarea de la retrogradare. În ciuda problemelor de efectiv, pe bancă având doi jucători născuţi în 1999 şi patru în 2000, sucevenii au deschis scorul prin juniorul Coroamă.
Dubla lui Taciuc a întors soarta meciului, iar reuşita lui Bucur a dus scorul la 3-1 pentru ieşeni, cu puţin peste un sfert de oră înainte de final. Penalty-ul lui Opriş nu a mai putut schimba destinaţia celor trei puncte puse în joc şi Foresta este tot mai aproape de retrogradare, fiind la cinci puncte de primul loc salvator, cu doar două meciuri rămase de jucat. Pandurii şi Metaloglobus au obţinut victorii importante pentru salvarea de la retrogradare, la fel de importante fiind şi cele trei puncte la „masa verde” obţinute de Dacia Unirea Brăila, astfel că ultimele două etape vor fi pe muchie de cuţit.
În celelalte partide ale zilei, AFC Hermannstadt şi CS Mioveni s-au impus cu acelaşi scor în Ilfov, 1-0, în deplasările de la Clinceni şi Ştefăneşti, în timp ce ASU Poli a condus pe Luceafărul la pauză, dar la final s-a recunoscut învinsă cu 2-1.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro