Published On: lun, iun. 19th, 2017

Chindia se tot vaită că nu are stadion Juventus şi Sepsi sunt în aceeaşi situaţie… au promovat

Mă aşteptam ca în sezonul trecut, Chindia să fie dezlănţuită şi precisă. Să fie ca o maşină de fotbal. Până la urmă a fost ca o maşină de tocat bani. A terminat doar pe locul 5, cu 58p şi +7 la adevăr şi +20 (57 -37) la golaveraj. Aceste 58 de puncte le-a făcut din 18 victorii şi 4 egaluri. A suferit 12 înfrângeri ceea ce înseamnă foarte mult.
Când pierzi 0-3, cu UTA Bătrâna Doamnă şi 0-2, cu CS Moveni, sau 2-3, cu CS Baloteşti şi 1-2, cu CS Afumaţi, în deplasare, nu ai cum să visezi la promovare.
Dacă vinzi, înaintea startului de campionat, pe unul dintre cei mai buni jucotori, Daniel Popa, pe o sumă de nimic, înseamnă că nu vrei să te duci în Liga 1. S-a tot invocat faptul că nu are stadion care să îndeplinească exigenţele primului eşalon fotbalistic al ţării.
Au promovat, însă, două echipe fără stadioane omologate de Liga 1, Juventus Bucureşti şi Sepsi Sfântul Gheorghe. Prima şi-a aranjeat să joace la Ploieşti, pe stadionul Ilie Oană, iar Sepsi încearcă să-şi aranjeze propria arenă în timp record. Nu cred că va reuşi.
A retrogradat în Liga a 2-a Pandurii Târgu Jiu, care din această vară va avea o arenă nouă şi modernă, cu o capacitate de 13 mii de locuri.
UTA Bătrâna Doamnă a rămas în Liga a 2-a, după ce a pierdut ambele meciuri ale barajului de promovare-menţinere în Liga 1, 1-2 (la Timişoara, pe stadionul Dan Păltinişanu) şi 1-3 la Şiria. În ultimul meci, arădenii au condus cu 1-0 prin reuşita lui A. Petre, dar echipa de pe Bega a revenit şi a marcat două goluri prin Bărbuţ (17) şi Drăghici (12), până la pauză s-a făcut 1-2.
Pe final de meci, echipa „Vioala” a mai înscris un gol prin Pedro Henrique (88), care a stabilit scorul final, 1-3. Scorul general a fost 2-5.
Bătrâna Doamnă a pierdut şi anul trecut promovarea în Liga 1, după 0-3 şi 10, ci FC Voluntari.

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>