CHINDIA, REMIZĂ CU FC BRAȘOV ÎNTR-UN AMICAL ÎNAINTE DE RELUAREA CAMPIONATULUI

Mihai ROŞOIU

FC Brașov și Chindia Târgoviște au profitat de pauza din campionat generată de meciurile echipelor naționale și s-au întâlnit astăzi, într-un amical de 120 de minute disputat pe stadionul Metrom din Brașov. Cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0).
Iulian Roșu (24) a deschis scorul pentru divizionara secundă antrenată de Ilie Stan, iar Daniel Popa a egalat în minutul 116 pentru trupa din prima ligă pregătită de Emil Săndoi.
Prima repriza a fost echilibrată, însă cu puține ocazii la cele două porţi. Daniel Florea i-a dat primele emoții portarului Gârniță cu un șut bun din lovitură liberă.
Iulian Roșu a deschis scorul în minutul 24, atunci când mijlocașul brașovean a executat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri, direct în vinclul porții lui Căbuz.
Până la finalul primei reprize, doar Andrei Șerban a mai avut un șut periculos, puțin pe lângă bara din dreapta lui Gârniță.
La pauza, cei doi antrenori au schimbat garniturile. Daniel Popa a avut două bune ocazii, mai întâi un șut peste din 10 metri lateral dreapta și apoi un șut respins greu de Mutu. Brașovenii au replicat prin Negrean, servit ideal de Mihalcea, cu un șut pe lângă poartă, scrie liga2.prosport.ro.
Mihalcea a fost și el aproape de gol, însă Căbuz a reușit să respingă. Pe final, elevii lui Săndoi au dominat, iar Daniel Popa (116) a restabilit egalitatea, profitând de o nesincronizare în defensiva brașovenilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

bookbox Detaliul arhitecturii case, turnuri și biserici, expunere, Târgoviște, Ordinul Arhitecţilor din România, Muntenia Vest

Arhitectura propune întotdeauna în așezările și expunerile ei de cele mai multe ori moduri impunătoare, impresionante de a se lăsa văzută, de a-și aduce la vedere corpurile, corpuri ce cresc și dislocă mari suprafețe de aer pentru a-și asigura întreaga vizibilitate, pentru a lăsa vederile să îi prindă toate cuprinderile. […]