CHINDIA RĂMÂNE PE LOCUL 4

Mihai ROŞOIU

Clujenii au rezistat pe primul loc doar o singură zi, în condiţiile în care Sportul Snagov a învins-o duminică pe Ripensia, scor 2-1. Toate golurile s-au marcat în prima repriză, în care loniţă a reuşit dubla, iar Călin Toma a închis tabela de la punctul cu var.
Era doar minutul 4, când Alexandru loniţă a recepţionat în careu de la Huiban şi a trimis plasat, din prima, găsind colţul lung al porţii lui Horaţiu Moldovan pe lângă fundaşii roş-galbenilor. Mai mult, în minutul 20, oaspeţii lovesc şi pe contraatac prin acelaşi loniţă, care scapă cu Străuţ în spate, dar reuşeşte să pătrundă şi să salte mingea pe lângă portarul timişorenilor.
Pe finalul reprizei, Străuţ obţine un penalty după o intervenţie a aceluiaşi loniţă asupra sa. De la punctul cu var a marcat Călin Toma, cu un şut pe jos, lângă bara din dreapta lui Marinescu, spre care portarul a plonjat în van.
Tot gazdele au fost mai insistente în partea secundă, în căutarea golului egalizator, dar ocaziile mari s-au lăsat aşteptate. Abia în minutul 83 ripensiştii puteau puncta, atunci când centrarea lui Zaluschi a fost reluată de Drăghici din plonjon, dar balonul a trecut puţin peste poartă.
Şansa i-a încurajat pe timişoreni să atace aproape cu toţi jucătorii în ultimele minute. Dar energia a fost pe terminate iar ultima şansă a venit chiar la ultima fază, dar lovitura de cap a lui Drăghici nu a fost suficient de puternică pentru a cauza probleme.
S-a încheiat 1-2 şi Snagovul rămâne în fotoliul de lider al eşalonului secund. Ripensia e şi ea, la fel ca ASU Poli, departe de a fi scăpat de griji, cu doar 29 de puncte roş-galbenii sunt pe locul 11, dar la doar trei distanţă de zona roşie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ECHIPA NAŢIONALĂ DE BASCHET FEMININ, LA UNIVERSIADĂ

Veşti bune pentru echipa naţionala de baschet feminin a României. Tricolorele au fost invitate să participe la Universiada de Vară de la Napoli (3-14 iulie). Ultima participare a României în turneul de baschet feminin a fost în ediţia din 1993 a Universiadei de Vară, gazduită de Buffalo (SUA). Cea mai […]