Published On: mie, mart. 21st, 2018

CHINDIA RĂMÂNE APROAPE DE HERMANNSTADT

nichiduta.ro

Runda a continuat duminică, zi în care ocupantele locurilor 2 şi 3 în clasament au primit vizita celor de la Pandurii, respectiv Luceafărul. Atât AFC Hermannstadt, cât şi Chindia au obţinut toate cele trei puncte puse în joc, la diferenţă de un gol. Sibienii au avut nevoie de un singur gol pentru a lămuri problema învingătoarei, reuşita golgheterului Rusu fiind decisivă.
În schimb, Chindia a avut emoţii în duelul cu Luceafărul, după ce oaspeţii au deschis scorul la trei minute după pauză, printr-un penalty transformat de Vlad Rusu. Cu un sfert de oră înainte de final, Liviu Mihai a restabilit egalitatea cu o execuţie de senzaţie, un lob de la circa 35 de metri care l-a surprins puţin ieşit pe portarul advers. Lovitura de graţie a venit în minutul 84, atunci când, la capătul unui contraatac, balonul a ajuns la Neguţ, singur cu portarul şi acesta a înscris cu un şut plasat. În urma acestor rezultate, Hermannstadt a revenit la trei puncte în spatele liderului, iar Chindia a ajuns la şapte puncte.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro