Published On: mar, iul. 30th, 2019

CHINDIA PIERDE LA MARE LUPTĂ Universitatea Craiova – Chindia Târgovişte 1-0 (0-0)

nichiduta.ro

Stadion: Ion Oblemenco. Spectatori: 8000 A marcat: Mihai Roman (min.46) Universitatea Craiova: Pigliacelli -Vlădoiu (Martic ’25), Acka, Kelic, Bancu -Ivanov, Cicâldău (Vătăjelu ’79), Qaka (Mateiu ’65) – Bărbuţ, Roman, V. Constantin.
Chindia Târgovişte: Aioani – Martac, Dinu, Leca, Neciu – Novac, L. Mihai (Bic ’61) – Neguţ, Neicuţescu, Florea (Cherchez ’74) – Voduţ (Dumitraşcu ’61). Cartonaşe galbene: Cicâldău ’50 / Florea ’20, Neicuţescu ’26, Dinu ’90+2 Arbitri: Horia Gabriel Mladinovici – Ciprian Florin Danşa, Stelian Slabu – Andrei Moroita
Observatori: Corneliu Fecioru, Viorel Ilinca
CS Universitatea Craiova a câştigat meciul de pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, scor 1-0, şi a urcat pe primul loc în Liga 1, după trei etape, cu maximum de puncte.
Unicul gol al partidei a fost marcat de Mihai Roman II, la prima atingere după revenirea de la cabine. Atacantul a reluat în plasă mingea centrată de pe partea dreaptă de Martic. Roman a mai trimis mingea o dată-n plasă, dar golul i-a fost anulat pentru ofsaid.
Chindia putea egala cu 20 de minute înainte de final, dar Florea a trimis o pasă înapoi din interiorul careului, deşi avea o poziţie excelentă de a şuta. Dâmboviţenii au mai avut o şansă uriaşă în penultimul minut de joc, dar mingea lui Neicuţescu trimisă cu capul a lovit bara transversală, spre bucuria lui Pigliacelli.
La începutul partidei, suporterii oltenilor au afişat mai multe mesaje cu trimitere la crimele din Caracal comise de Gheorghe Dincă.
Minutul 18: Ocazie pentru Craiova! Cicâldău a luat o minge pe cont propriu între linii, a avansat cu balonul la picior până la marginea careului lui Aioani, a tras puternic, dar goalkeeperul Chindiei a reţinut fără probleme!
Minutul 36: Ocazie Craiova! Bărbuţ, lansat ideal în banda dreapta, din adâncime, şi-a driblat advesarul în interior şi a centrat înapoi în careu, Martic a tras, dar şutul său a trecut pe lângă poarta lui Aioani, fără a-i da emoţii portarului Chindiei.
Minutul 41: Prima ocazie pentru Chindia! Liviu Mihai trimite o minge în careu, Kelic respinge, dar o face la primul adversar. Balonul ajunge la Daniel Florea, care preferă o reluare din prima spre-poartă, în locul unei pase către un gol liber în careu, iar mingea trece mult pe lânga poarta lui Pigliacelli.
Minutul 45: Ocazie uriaşă pentru Craiova! Cicâldău trage periculos pe poartă din lovitură liberă, de la mare distanţă, iar Aioanir euşeşte să respingă cu greu mingea peste bara transversală.
Minutul 45+3: GOL ANULAT Craiova! Martic centrează perfect din dreapta, după o minge plouată ajunsă la el după ce a survolat careul de 16 metri al lui Aioani, Roman pune capul dintre doi adversari şi scutura plasa, dar asistentul era cu fanionul sus, pentru ofsaid.
Minutul 46: GOL CRAIOVA!
Oltenii deschid scorul la 22 de secunde după primul fluier al reprizei secunde. Mihai Roman a punctat pentru gazde, după o lovitură de cap venită în urma unei centrări perfecte expediate de Martic
Minutul 50: Galben Cicâldău. Decarul Craiovei îl faultează pe Neguţ, iar Horia Mladinovici îl penalizează.
Minutul 72: Şansă pentru Chindia. Novac s-a aflat într-o poziţie periculoasă în careu, însă nu a găsit un coechipier la finalizare.
Minutul 73: Cicâldău, aproape de gol! Internaţionalul U21 a executat din nou periculos o lovitură liberă, însă mingea a trecut puţin peste poarta lui Aioani.
Minutul 85: Şansă de 2-0 pentru Craiova. Mihai Roman primeşte din nou bine în careu, dar nu poate imprima destulă forţă în lovitura de cap
Minutul 89: Bară Chindia! Neicuţescu primeşte bine în careu şi trimite cu capul în transversală. La faza imediat următoare, Pigliacelli l-a lovit involuntar cu genunchiul pe Bancu, care a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Minutul 90+3: Inexactităţile din defensiva Craiovei continuă să apară. Cherchez primeşte bine la marginea careului de la Neicuţescu, dar trage dezamăgitor

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro