Published On: mie, iun. 14th, 2017

Chindia nu a putut sa ajungă la desertul numit promovare. A pierdut puncte importante cu Baloteşti, Afumaţi, Târlungeni

nichiduta.ro

Speram din tot sufletul că formaţia târgovişteană, Chindia, să promoveze în Liga 1, sau măcar să se claseze pe locul 3, ca să dea barajul cu ocupanta locului 6 din play-aut-ul Ligii 1.
Echipa din Vechea Cetate de Scaun nu a putut să ajungă să ia acest desert.
S-a clasat pe locul 5, cu 58p şi +7 la adevăr. Cele 58 de puncte au fost făcute de 18 victorii şi 4 egaluri. A suferit 12 înfrângeri. A avut rezultate şi o clasare mult sub aşteptări într-un campionat foarte slab. Ori na avut, ori n-a putut, ori amândouă.
A pierdut meciuri aiurea, cu echipe exotice, 2-3 (în deplasare) cu CS Baloteşti, 1-2 (în deplasare) cu Cs Afumaţi. Nu a putut să treacă de defuncta Unirea Târlungeni, cu care a remizat, 2-2.
I-a trebuit echipei din Curtea Domnească mai multă seriozitate, severitate, realism, un bob de curaj, un strop de tupeu. A avut, în schimb, mult noroc şi a beneficiat de arbitraje bune, unele pro.
Nu au dat randamentul scontat jucătorii U21, Nisipeanu, Parghel, Stoica, Aioanei şi în partea a doua a sezonului, Căbuz şi Dumitraşcu. Din această categorie, doar atacantul Neguţ şi-a făcut bine treaba. A marcat şi 12 goluri. În lot au fost cooptaţi juniorii Ioniţă, Şerban, Ţilică.
Se aşteaptă mai mult de la veteranii Pătru (37 ani) şi Vătavu (35), dar şi de la Liviu Mihai. Ultimul a marcat doar două goluri. E foarte puţin.
Golgheterul echipei este Cristi Cherchez, 19 goluri marcate, urmat de George Hinciu, autor a 13 goluri. Manageriatul făcut de Marcel Ghergu a fost defectuos şi deficitar. Nu a avut o strategie coercită nici la echipa mare nici la echipele de copii şi juniori.
„Lăncierii” târgovişteni au intrat în vacanţă de pe data de 6 iunie. Vor relua pregătirile pe 21 iunie.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente