Chindia nu a pierdut oameni importanţi Au fost înrolaţi mulţi jucători tineri

A.l.

În intersezon, Chindia a reuşit să nu piardă oameni importanţi. Nu mai sunt în lot Dragoş Pătru (s-a renunţat la el) şi Cătălin Căbuz (la FC Hermannstandt).
În garnitura Chindiei au fost înrolaţi în această vară I. Popescu (Dinamo), Ciobotariu şi Neicuţescu (Dinamo juniori-campioană naţională), Acasandrei (Flacăra Moreni), Cornea (Cetatea Deva), Bâftoi (ASA Târgu Mureş, prin CS Baloteşti), Matei (Academica Clinceni), A. Neguţ (FC Aninoasa). Toţi sunt tineri şi au avut o ambiţie superioară. Doar Bâfoi are 27 de ani şi este mai experimentat.
Este posibil ca unii dintre aceşti jucători să nu intre în calculele antrenorilor Nicu Croitoru, Sică Bârdeş şi George Păsărică. Ultimul i-a luat locul lui Cosmin Lunescu, care antrenează acum o grupă de copii de la centrul de juniori, Kinder. La capitolul noutăţi, includem şi venirea fostului preşedinte de la CSM, Ciprian Iugulescu, care va ocupa funcţia de manager. Este un conducător cu greutate.
„Lăncierii” târgovişteni s-au încărcat cu rezistenţă fizică în perioada 30 iunie-6 iulie la Centrul Naţional de la Mogoşoaia. Aici au făcut alergări şi exerciţii solicitante. S-a lucrat cu creşterea capacităţii de efort, forţă, forţă explozivă. A contat mult modul cum se refac jucătorii, cum se alimentează, cum se odihnesc.
În intersezon, Chindia a susţinut urătoarele cinci amicale: 0-2 (acasa) cu Juventus Bucureşti, 0-0 (a) cu CS Baloteşti, 3-3 (la Berceni) cu FCSB, 2-1 (a) cu Metaloglobus Bucureşti şi 3-1 (a), cu FC Argeş Piteşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Salvatorul" Ciprian Prisăcaru continuă sarabanda minciunilor!

Preşedintele Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a anunţat, printr-un comunicat de presă postat pe pagina de Facebook, că echipa de baschet a oraşului îşi va continua activitatea, în ciuda impedimentelor pe care le întâmpină din cauza procesului pe în care CSM îl are cu grecul George Dikeoulakos. Din capul locului trebuie […]