Published On: mie, dec. 14th, 2016

Chindia n-are nicio scuză faţă de eşecul de la Baloteşti „Lăncierii”, în deficit de randament

nichiduta.ro

Chindia traversează un moment complicat. A fost slabă la Baloteşti. Tactic şi emoţional. Jucătorii au fost în deficit de randament şi au pierdut meciul cu 3-2.
De ceva etape, băieţii lui Nicu Croitoru au gâfâit din punct de vedere al prestaţiilor. Au crezut că pot obţine puncte jucând prost.
Normal, clasarea e una modestă, locul 7, cu 29p, +2 la adevăr şi +5 (27-22) la golaveraj. Mult sub aşteptări.
Cele 29 de puncte au fost făcute din 9 victorii şi 2 egaluri. Târgoviştenii au suferit nu mai puţin de 8 înfrângeri. E jenant pentru Chindia că s-a împovărat cu atâtea înfrângeri.
Imaginea publică a Chindiei e în scădere. Plecarea lui Dani Popa la Dinamo Bucureşti s-a simţit. A fost doar o afacere. Dar, au mai părăsit echipa Cosmin Anton şi Augustin Voinea.
Au plecat trei jucători buni şi au venit doi modeşti, Pencea (Concordia 2 Chiajna) şi Negoiţă (C.S.M. Râmnicu Vâlcea).
Popa, Anton şi Voinea trăgeau echipa după ei, ca nişte locomotive, fiind elanul Chindiei.
Antrenorul Nicu Croitoru şi preşedintele Marcel Ghergu au crezut că pot câştiga puncte multe cu noii jucători. Dar, fotbalul îi pedepseşte pe cei care îi sfidează legile.
Nici la grupele de juniori treburile nu merg bine. Clasări modeste, niciun jucător la loturile naţionale, niciun jucător la centrele de excelenţă.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro