CHINDIA, LA PRIMUL ANTRENAMENT DIN 2020

Mihai ROŞOIU

Echipa dâmboviţeană a reluat luni pregătirile, la baza de la Aninoasa. La primul antrenament din 2020 au fost prezenţi 18 jucători: Aioani, Popescu, Moldovan, C. Dinu, Negrea, Martac, Benga, Leca, Dudea, Piţian, loniţă, Şerban, L. Mihai, Novac, Bic, Burlacu, Neguţ, Florea. Alţi patru, Cherchez, Ivancic, Yameogo şi Raţă, ultimul convocat la lotul naţional al Republicii Moldova, se vor alătura lotului în zilele următoare. Săptămâna aceasta, roş-albaştrii se vor pregăti la Aninoasa, apoi vor merge în Antalya pentru cantonamentul centralizat al iernii.
Viorel Moldovan: Ne-am reunit cu gânduri pozitive, fără îndoială, cu gândul de a neîndeplini obiectivul, menţinerea în Liga I. Va fi un sezon complicat, dar sunt optimist, ca de fiecare dată. Am încredere în aceşti băieţi. Îmi doresc să ne punem la punct şi să ne întărim. Avem nevoie de calitate în fiecare compartiment, nu de cantitate, scrie site-ul oficial al Chindiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AFAN SARE ÎN APĂRAREA UNUI FOST JUCĂTOR AL CHINDIEI

lonuţ Rada, fost jucător şi actual vicepreşedinte AFAN, a vorbit la GSP LIVE despre suspendarea de 2 ani primită de atacantul Mihai Voduţ pentru pariuri şi a spus că forul va încerca să intervină în acest caz. „Mi se pare cam drastică suspendarea lui Voduţ şi trebuie să intervenim. Orice […]