Published On: joi, ian. 10th, 2019

CHINDIA L-A CEDAT PE ROGOVEANU LA TIMIŞOARA

nichiduta.ro

ACS Poli se va reuni peste o săptămână, iar până acum a făcut două transferuri. După Dănuţ Munteanu, la Timişoara revine Daniel Rogoveanu, fotbalist care a mai trecut în perioada junioratului prin curtea clubului autorităţilor locale.
Rogoveanu a ajuns la 23 de ani şi evoluează ca mijlocaş ofensiv. Fotbalistul a început fotbalul la Slatina, dar, ulterior, a ajuns la juniorii lui ACS Poli. A mai jucat, pe lângă FC Olt Slatina şi ACS Poli, la Concordia Chiajna şi Chindia Târgovişte. De la formaţia dâmboviţeană a venit sub formă de împrumut, după ce nu mai intra în vederile antrenorului Viorel Moldovan. Mijlocaşul a semnat cu ACS Poli până la vară, dar cu drept de prelungire a contractului, scrie Iiga2.ro.
94 de minute, în patru meciuri, atât a jucat Daniel Rogoveanu în această prima parte a sezonului Ligii 2 pentru Chindia. Adus de la Concordia la Târgovişte, în partea a doua a sezonului trecut Rogoveanu a fost jucător de bază sub comanda lui Nicolae Croitoru, fiind folosit în 15 meciuri.
ACS Poli l-a mai adus înainte de sărbători pe Dănuţ Munteanu, mijlocaş central eligbil U21, venit liber de contract. Echipa ocupă ultimul loc, 20 în Liga a 2-a, cu 10 puncte.
Un alt jucător pe care Valeriu Răchită îl vrea la Timişoara este şi Stelu Costache (18 ani), un mijlocaş pe care l-a adus la Sportul Snagov şi unde acum stă mai mult pe tuşă. în acest sezon a fost folosit în doar cinci meciuri, în care a marcat şi un gol.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro