Published On: mie, iun. 6th, 2018

CHINDIA JOACĂ RETURUL BARAJULUI PE TEREN PROPRIU

nichiduta.ro

Federaţia Română de Fotbal a stabilit, luni, la Casa Fotbalului, prin tragere la sorţi, ordinea de disputate a meciurilor de baraj pentru menţinerea / promovarea în Liga 1. În această dublă manşă, FC Voluntari, a şasea clasată în play-out-ul Ligii 1, o va întâlni pe Chindia Târgovişte, ocupanta locului 3 în Liga 2.
În urma tragerii la sorţi s-a stabilit ca turul să se dispute la Voluntari, pe stadionul „Anghel lordănescu”, pe 9 iunie. Meciul retur, decisiv, se va juca la Târgovişte, pe arena „Eugen Popescu”, patru zile mai târziu, pe 13 iunie.
Orele de start ale celor două jocuri vor fi stabilite ulterior. Cu siguranţă, partida de la Voluntari se va desfăşura în nocturnă.
FC Voluntari va evolua pentru a doua oară în trei ani la barajul pentru menţinerea în Liga 1. La finalul sezonului 2015/2016, ilfovenii treceau fără probleme de UTA Bătrâna Doamnă. A fost 3-0 la Voluntari şi 0-1 la Arad.
În Liga 2 au retrogradat Juventus Bucureşti şi ACS Poli Timişoara.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro