CHINDIA IŞI CONTINUA PREGĂTIREA IN TURCIA

Mihai ROŞOIU

Chindia Târgovişte staţionează, în această iarnă, pe locul 12 în Liga 1, dar are parte de condiţii de pregătire foarte bune în cantonamentul din Antalya.
Echipa antrenată de către Viorel Moldovan (47 de ani) se bucură de soare şi de palmieri, înTurcia, dar munceşte din greu pentru a reveni în ţară pregătită pentru a îndeplini obiectivul: salvarea de la retrogradare.
Chindia Târgovişte a jucat deja două meciuri amicale programate joi, contra echipelor Neftchi Kochkor (locul 4 din Kârgâzstan), 3-0 şi Mardinspor (Liga a V a din Turcia), scor 3-0.
Dâmboviţenii vor juca alte trei partide de verificare în Antalya:
19 ianuarie: FC Sochi (Rusia,
Premier League)
21 ianuarie: Spartaks
Jurmala (Lituania, Liga I)
23 ianuarie: FC Rotor
Volgograd (Rusia, FNL)
Lotul deplasat de către Chindia Târgovişte: Marian Aioani, Ovidiu Bic, Andrei Burlacu, Cornel Dinu,

Alin Dudea, Denis Dumitraşcu, Daniel Florea, Adrian Ioniţă, Mihai Leca, Liviu Mihai, Daniel Neguţ, Daniel Novac, Iustin Popescu, Vadim Raţă, Andrei Şerban, Alexandru Benga, Mădălin Martac, Dinu Moldovan, Alex Negrea, Franck Yameogo, Josip Ivancic, Cristian Cherchez, Andrei Piţian, Alexandru Piftor, Cătălin Barbu.
Abonamente pentru retur
Chindia Târgovişte a scos la vânzare şi abonamentele pentru partea a doua a campionatului. Preţurile acestora sunt cuprinse între 100 lei la Tribuna a Il-a şi 150 lei la Tribuna 0. De asemenea, dâmboviţenii se pregătesc pentru primul meci programat după această pauză competiţională, cel cu FC Botoşani. Biletele la meciul de pe 2 februarie, ora 17:00, costă între 12 şi 20 de lei. Partida se va juca pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSM A ÎNCEPUT CU DREPTUL ANUL 2020

Cea de-a 13-a etapă a Diviziei A1 la volei feminin a fost una în care favoritele s-au impus lejer, fără să piardă vreun set. Dinamo a învins cu 3-0 pe FC Voluntari, într-o partidă în care Maja Burazer a reuşit 18 puncte pentru gazde. La Dinamo au jucat puţin în […]