Published On: mar, nov. 28th, 2017

CHINDIA, GATA PENTRU CONFRUNTAREA DIN OPTIMILE CUPEI

nichiduta.ro

Federaţia Română de Fotbal a schimbat data şi ora de disputare a două partide din optimile Cupei României faţă cum le anunţase iniţial, jocurile în care gazdă sunt CS Mioveni, respectiv Chindia Târgovişte.
Astfel, meciul CS Mioveni – Gaz Metan Mediaş nu se mai dispută joi, 30 noiembrie, de la ora 18:30, ci o zi mai devreme, miercuri, 29 noiembrie, dar de la ora 17:30. Partida se desfăşoară la Mioveni.
Iar meciul dintre Chindia Târgovişte şi Astra Giurgiu nu va mai avea loc miercuri, 29 noiembrie, de la ora 17:30, fiindcă a fost mutat a doua zi, joi, 30 noiembrie, de la ora 18:30. Practic, s-a făcut o inversare între cele două partide.
Această modificare nu schimbă aproape cu nimic problema Chindiei, care nu are stadion cu nocturnă şi nu a putut să organizeze meciul pe o altă arena, decizia fiind de a juca pe terenul din Giurgiu.
FRF a anunţat şi televiziunile care transmit cele opt meciuri din faza optimilor Cupei României.
Iată programul meciurilor optimilor: 28 noiembrie, ora 14:00 Unirea Slobozia – CSM Politehnica Iaşi – Digi Sport, Telekom Sport 28 noiembrie, ora 18:00 CS Afumaţi – CS U Craiova – Digi Sport, Telekom Sport
28 noiembrie, ora 21:00
FC Botoşani – Viitorul – Digi Sport, Telekom Sport
29 noiembrie, ora 17:30
CS Mioveni – Gaz Metan Mediaş – Digi Sport, Telekom Sport
29 noiembrie, ora 20:30
Universitatea Cluj – Dinamo – Pro X, Digi Sport, Telekom Sport
30 noiembrie, ora 14:00
AFC Hermannstadt – Juventus Bucureşti – Digi
Sport, Telekom Sport
30 noiembrie, ora 17:30
ChindiaTârgovişte – Astra Giurgiu – Digi Sport,
Telekom Sport
30 noiembrie, ora 21:30
ACS PoliTimişoara – FCSB – Pro X, Digi Sport,
Telekom Sport

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro